Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glava mu svjetlija od buducnosti republike srpske
pobjeda ili otkaz !
@silent_bob pa da igra protiv Reala ne bih mu nikad dao otkaz, ako ne može Zetu proći, nek i ne vodi našu ekipu
Slavko 🐗🐗🐖🐖 Petrovic
@Desstroyer5 od koga?
Nadam se da će Zec biti otkrovenje, ima sve predospozicije... Možda i Lendrić napokon proradi ako je saljevao stravu u međuvremenu : )
Tebi je otkaz ako ispadnete od njih pa ti vidi moj Slavko. nešto moraš promijeniti u igri jer raji je na frh neke stvari one tvoje defanzivne igre kao da smo fenjeraši. Uz sve to trenutna ekipa nam je čisti prosjek PL i fkt mi nije jasno odakle u klubu uopšte šampionske ambicije. Ako si ti zadovoljan sa centralnim veznim kako kažeš onda Slavko uz dužno poštovanje ti pojma nemaš. Defanzivno ne postoje, Marković samo zna vratiti nazad a Blagi previše griješi.
Budemo li igrali i dalje defanzivu tebi ide noga iz kluba
sarajevi ce proci glat al vi bgm tesko
sarajevo*
Ti Petrovicu veze nemas. Kukavickom igrom ste poklonili titulu Svinjskom, a za sve si ti kriv. Obavezno igrajte na rezultat, pa se onda nadajte necemu u CG :))
ćelavi ispadate odmah