Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je da nije svih 11...
Da, sad je otkriveno zasto je Argentina pobjedila. Nema nikakve veze sa tim sto je Messi pogodio raslje i sto je lobovao golmana u padu preko trojice igraca sa 25 metara. Interesantno je sto danas niko ne gleda fudbal, vec citaju ove neke gluposti, pomalo vide statistiku i slicno i onda kao oni znaju znas. A sport toliko omplikovan, toliko varijabli.. Katastrofa. Zato i ima ljudi koji ce reci da je gluho bilo i sacuvaj Ronaldo najbolji igrac na svijetu. Kaka bruka i farsa.
@Nietzsche Koliko god volim I Ničea i jedinog pravog Ronalda, uz duzno postovanje, Messi je Messi.
@dzontigavista Cifut? Messi je ultra katolik, krsti se svake dvije sekunde? Zasto cifut? Pogodoio je Messi raslji i raslji. Da se razumijemo, ovo je prvi hatttrick u historiji u Ekvadoru nekog ko nije Ekvadorac + ni Maradona nikad nije POBJEDIO a kamoli napravio ovakav sou tamo.
Možda su Zmajevi bili na Dragani prije Cipra?