Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa rodjo nas handre 25 godina pa se nije skupilo 10 hiljada, da se zbog tebe skupi
Covjek je najmanje kriv gdje se nalazi...prva stvar prevodioca mu naci . Druga stvar pomocnici su mu vec unaprijed odredjeni sto zbaci osudjenn je unaprijed u startu na propast jer se steli u buducnosti pomocnicima da obavljaju funkcije u savezu zbog uslova konkursa. Licni interes isrpred dobrobiti bh drustva. Begicu srami se u sta si doveo svetinju
@BullevarBijeljine Bulevarov pravi identitet je Joco Todorovic na facebook-u, ukucajte da vidite o kakvom krmoglavom debilu se radi necete vjerovati 🤣🤣🤣🤣🤣 https://ibb.co/RhXQwXW POGLEDAJTE NA STA LICI, VRISTIM OD SMIJEHA
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Sta se mi furamo da bi mogo bit ko bolji, isto dranje ko god da je dosao u BOSNI JE SPORT MRTAV.
Šta su to navijači?To su isfrustrirani klošari,koji se nisu mogli uklopiti medju normalno društvo.Nemaju ni frtalj mozga.Kuci im žena i djeca nemaju šta Jest,a on ode urla kao zvijer po stadionima.Nema marke u džepu.Tih 10.000 moglo je nešto korisno uraditi.
Nema ovdje sporta, niti ce ga biti jos zadugo. E moji glupani..
Vidjećemo, te priče smo i ranije čuli, kvalitetni igrači, itd.
Ti nemozes iskupit 100 ljudi da im platis
Znaci nije mi bitno ko je sta je, nek bude kinez ako treba, ali ovaj Ivajlo je toliko antipatican lik. Kako samo drsko odgovara novinarima to je drama, a i novinari ko pizdice stisle se. Otresi govna odmah u startu. A ona dvojica glavonja iz Saveza isto dva vola. Oni su najvise krivi, ovaj pokusaj od selektora je samo tu da uzme pare i papa tutti repka.
Koga vise neka stvar boli za NS i Repku. Davno proslo vrijeme. Svako se bavi svojim zivotom i opstankom.
Ko bude išao,kupovao karte il pratio utakmice ništa nije bolji od njih🤪
Vjerujem u sebe i 30 milja mjesečno.
Pogledajte video sta su navijaci radili Petevu: https://www.youtube.com/watch?v=mWpbSZURWfw
Ne možemo te pustiti da radiš jer nama nije stalo do toga da radiš. Mi hoćemo da nam se uvlačiš i lijepo o nama pričaš. Mi samo naše političare puštamo da rade šta hoće. Oni nas razumiju i volimo ih nenormalno.
Ovaj umislio da je faca, druze brze ces otici nego sto si dosao..
BUGARSKA JE DRZAVA KOJA PRVA PRIZNALA MOJU BiH,I JAKO VOLIM I CIJENIM TU ZEMLJU; PETEV NE KVARI UGLED SVOJOJ LIJEPOJ DRZAVI. O S T A V K A. NEMAS OVDE STA TRAZIT.
Najbolje ne davati mu platu veoma visoku bogami za nase uslove u prvih 3-6mjeseci dok ne vidimo sta nam je onako samouvjereno ponudio istlo kao da cemo postati u najmanju ruku svjetski prvaci.Meni djeluje kao veliki ublehas koji je dobro nasavjetovan i da lapi lovu.Volio bih da grijesim al dabogda vidjet cemo
Doce nas 30.000 u Finsku i skunuti ce se trenerka,cigo bugarski
Ma koliko god nije ni meni nije drago sto je on na klupi Zmajeva, opet imam neki pozitivan osjecaj ne znam...