Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U odnosu na kadar, Petev je madjionicar. Savez napolje
Vicina ubleha od 15.000 eura mjesecno.
Ovom Petevu da su Ibisevic,Salihovic,Spahic i drugi mi bi bili medju najjacima covjek od nicega napravi nesto niti jednu utakmicu nije fulio sa formacijom i igracima uglavnom bolji je od mnogi medju njima i Susica racunam ali ne i Ciru vidi se da ima sloge i da ga igraci vole,
obzirom da smo izgubili teroretske sanse za plasman, trebao bi dobiti nogu a i sa tobom u paketu onaj kriminalni savez
Petev napolje! Vico napolje! Savez napolje!
Odlazi ubleho bug.rska odlazi neznalico odlazi kladionicaru odlazi glu.i covjece odlaziiiiiiii
BiH reprezentacija is a joke! A ovaj trener je ziva ubleha. Tzv savez je mafijaski kartel a narod je sutljivo i mazohisticko stado ovaca.
Sto bi razmisljo o ostavci 30 milja svaki mjesec dobijes, jbt fes da ja 3500 KM imam svaki mjesec nikad ne bi razmisljo ostavci, a s 2300 KM koje zaradim nigdje prispio nisam.
Nebi nigdje vise para uzeo pa yasto da daje ostavku?
Počni razmišljati
Iskreno se nadam da će sve utakmice izgubiti i aBd ovaj selektor zajedno sa zeljkovićem , misimovićem i ostalim podobnicima u p.m. Nema para nema moći nema Nista. Respect igračima !!!
SRETNO SELEKTORA MOZEMO DO POBJEDE AKO BOG DA. VOLIM TE BOSNO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Cuj ostavka???hahaha,a zasto???ovaj isprepadani i zatucani narod nije bolje ni zasluzio,onakve politicare i takve selektore.
Ova tekma je biti ili nebiti..pa po cjenu da imamo.remi u Ukrajini..jel nam.dolaze 2 glavne tekme kuci obje Finska i Ukrajina...ako Kazahstan izvuce bod..kupi stvari motaj kablove...moraju se probuditi ...uz dobar pristup gustu sredinu ..i posjed lopte uz 1 kontru mozemo..ostalo je samo san..
Sta reci svi ste vi u Savezu neznaci nikavi profesijonalci u sportu!?A Reprezetacija nece naskoro, biti na EP, SP. iz rs i nije stalo da fudbal nogomet napreduje!? Drugi put kupi povratnu, kartu, sretan ti put jebote tuta bugarin!?
Cuj ostavka, niposto najbolji si dosad 😀. Tako lagano primis go u 93’ iz slobodnjaka. Onakvog, ko da igramo saban ligu. Idi bolan koji ces nam, vako mozemo i bez tebe igrat.