Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NFSBiH = MAFIA !
A nije te sramota igrat utakmicu pred 20 gledalaca?
Treba otjerati G0vna. Miske je jedan od njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nećemo dirati Peteva, on je tu doveden nebitno ko ga je doveo ali radi dobar posao.Krivi su naši što su dozvolili da ovakvi dodju u savez.
Bojkot utakmica je jedina stvar, i savez treba rušit sve dok je DOdick-ov sestrić na čelu tog istog saveza!!!
koji ste vi bolesnici kakve veze ima ovaj lik sa vicom i ostalim kurtonima lik skoro doso ima Platu radi ono sta mu se kaze i vozdra stvarno ne znam al ste fkt retardirani
sta ti bi asmire??
Podrska djeci sa invaliditetom, njihov ambasador, humanista , veseo I susretljiv ,vremena na pretek za svakoga , odbijanje ponude zivota da bi branio za svoju domovinu, Asmir Begovic 10+, =Petev Nije dobar ni u svojoj bugarskoj (protjeran)
Tuta bugarin
Jeste vidjeli šta mu je ona seljačina iz Laktaša odgovorila i kako vrijeđa Begovića?
"A, Begović, to je čovjek bez karaktera koji će na sudu morati dokazati svoje izjave. Zna on dobro šta je radio u prošlosti, makar sam dobio takve informacije i zasluženo ga nema u reprezentaciji."
Ne dozivljavam repku jos od Irske 2015. Sramota me rec ovi su moji
Bojkot utakmica reprezentacije BiH dok ne ode mafija iz NSBIH koji samo rade za privatne džepove i menadžere za prodaju igrača, šta je institucija Barbarez i Begović rekao šta će ovi fudbalski antitalenti, Džeko treba biti zmaj i povesti igrače u bojkot utakmica dok ne ode ove đubrad kriminalna iz saveza, oo Miske Misimoviću mater ti hebem i ženu i oca
Nogometni savez jeste mafija, Vico i Misimović prije svih, ali pružite selektoru podršku, u do sada odigranim utakmicama nije napravio loš posao. Svako dobro želim.
Vodi ga kuci
Sramota je igrati pred praznim tribinama Petev.
svaku utakmicu bakljadu ebo te onaj koji te doveo tu i onaj ko je njemu reko NEGO STA NEGO MAFIJA
Kakva smo trenerska imena upropastili i otjerali za vrijeme ovih maloumnika sada i onih nekad, jad i tuga, pa Misimovic je Dusanu Bajevicu pisao sastav za tekmu!
Hajmo ih rušit‘!!!
Jako ocigledno da se ovakve utakmice organisiraju u korist prodaje "No Name" igraca. U jeku kvalifikacija igras prijateljsku utakmicu protiv Kuvajra. Mislim, svaka cast.