Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugarska ubleho povedi Civica kuci
Samo da podsjetim Bosnje da su se smijali porazu mocne Hrvatske u FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA te porazu u osmini finala EURA od velesile Spanije nakon nesretnih produzetaka i vracanja na 3-3. Repku dati Hrvatima, 90% igraci da su Hrvati i trenera stavit nekog Hrvata. Ici cemo onda na sva takmicenja.
Nije trener kriv.Kad kod treceg gola pored citave odbrane nam prođe igrač i da gol
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Petev ! Kad vidis da ti neki igrac ne pruza ni 50 posto od svojih mogucnosti , mjenjaj ga . Pa makar se zvao Pjanic ! Zato je Murinjo veliki trener !!! Prcic i Gojak su bili puno bolji i brzi ! KREATIVNIJI !!!
Ivaylo ubleho Vicina, ODLAZI IZ REPREZENTACIJE
obrana smjesna...
Kad bilo koja ekipa na svom terenu primi dva gola od protivnika s igracem manje, onda to nije do napada, nego do odbrane. To je cista logika, a jasna je onome ko ima trun zdrave pameti. A "znalci" su se ovdje okomili na Peteva i Pjanica!? - PS Kakav narod, takva mu i drzava. a kakva drzava takvo sve pa i fudbal.
Test
BiH odlucujucu utakmicu zapocinje sa igracima koji nisu SPREMNI(pjanic,krunic POVREDe) i klubovima su tek poceli trenirati mozda igrati...u tome je greska
BiH odlucujucu utakmicu zapocinje sa igracima koji nisu SPREMNI(pjanic,krunic POVREDe) i klubovima su tek poceli trenirati mozda igrati...u tome je greska
Trener nije kriv! Definitivno su igrači krivi!. Pjanic kada igra definitivno nema šanse da pobijedimo jer umrtvi igru do bola. Pjanic je prošlost i ne treba ga više zvati kao niti par ostalih balerinu. Dosta više bruke!
Ivaylo ubleho Vicina, ODLAZI IZ REPREZENTACIJE
Previse mi razocarenja imamo a riba od glave smrdi. Jednostavno pitanje... zasto neko od nas moze biti ponosan na BiH to isto pitanje postaviti igracima ... kakav odgovor takav i odnos prema reprezentaciji....
@gooUser1635237073 e jesi dosadan ko proljev, Boze sacuvaj
Treba Ukrajincima pustit da je..emo fince evo drugi ciklus nas je .
Ko je ovaj Petev, odakle on iskoci...ko njega uhljebi?
Mrs
AKO SI RAZOCARAN,IMAS MORALA, PODNESI OSTAVKU AL ODMAAAH👎
Glavu gore Petev, biće bolje..
Tebi svaka cast. Pokupi se i dostojanstveno napusti ovu tkzv reprezentaciju
De boli vas briga, sada ti, Miske, onaj predsjednik nogometnog saveza može te uzeti finu lovu ili od Ukrajine ili od Finske, ne možete fulati. Svaka čast dobro ste to uradili.