Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao ga Zuka koja mu je vizija,šta traži do igrača..Lik zinuo ko magarac veze nema šta ga pita čovjek 😑
Joooooj Peteve šuuutttiiii matere ti.... Začepi!!!!
Imali smo vise srece protiv rumuna nego ikada do sad...ciste 2 prilike su promasili
GLAVNA MU JE IDEJA DA NEMA IDEJE.
Kod nas kad covjek postize rezultate mora da se smjeni. A kad se promasuju golovi onda je dobar. Fantazija je fantazija, mozes ti fantazirati los je dobar je filozofiju, al kad ga baja zabije i uz to zabiljezi pobjedu to je stvarnost. Vjerujem da je ova pobjeda jako dobra stvar.Da ih hoce taj ih taj virus pobjedjivanja opali pa da ubiljeze seriju pobjeda.
zaista čovjeku nemaš šta prigovorit, izvlači maximum iz neke ispodprosječne reprezentacije. realno to je naš domet
Drugo poluvrijeme je pokazalo sta znaci imati ljude u veznom redu koji se znaju sastaviti sa loptom. Mada nama fali jos puno puno toga ali to nije do selwktora(ne branim ga da se zna)
Iskreno imali su Rumuni bolje sanse nego mi..Toliko o igri.
Sta sad, neka ga nek zavrsi ovaj ciklus LN pa ce se vidjet. Slazem se da nas nije usrecio al ponovno biranje selektira ce nas vratiti jos vise unazad.
Kojih dobrih stvari?? Odlazi levatino!!
Petev je umrtvio ''zmajeve''
Nevjerovat je ovaj petev, polu stručnjak
Počo padat snijeg na Bjelašnici
ako cete kriviti nekoga..krivite savez zasto su ga izabrali. Covjek nije kriv i radio svoj posao..ali morate znati da je ovo totalno nova mlada repka. Nemoze ni dzeko zabijati svaku tekmu..a i njemu se blizi kraj. samo gledaj kako pjanic igra...igrac nula kako ode iz juventusa. Valjda ce biti bolje..sretno bosno
Nemas ti pojma realno.
S ovakvim timom bi trebali biti na svjetskom i igrati bar polufinale, a ne da se mučimo s fincima i rumunima...
Ovako i treba, treba da novinari i tv ekipa koja prenosi utakmicu govori bahato sa selektorom i igracima, da ih ponize kad lose odigraju pred cijelom nacijom, a ne da im aplaudiraju nakon poraza, samo ostro, neka vide da smo razocarani u ekipu, da se ovako ne igra. Zukanovic mu je postavio pitanje sasvim normalno, koji je njegov koncept, a ovaj ne zna odgovorit osim taktike Izeta Fazlinovica "kad je lopta kod nas svi u navalu, kad je lopta kod njih svi u odbranu"