Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu samo kratko, vico krme odvratno
Najbolji su nam se davno oprostili od repke, nema ovo više smisla gledati.
SAVEZ NAPOLJE !
Nama trebaju nova imena u savezu a ne u ekipi
Ko ne bpjkotuje ove utakmice mrzi bosnu
da ne zaboravimo da smo MI (Bosnjaci) izmjenom STATUTA prodali savez zauvijek...iliiiii, mozda nismo znali da ce ovi nacionalisti/mafijasi ostati nacionalisti i mafijasi? haha, Zmajevi su brdo nista i nicega, jer da jesu - srusili bi ovo, a oni dalje pjevaju "kone skace, mrzi Bosnu, hej, hej, hej" i to im je krajnji domet.
Ovaj Piric ima vise utakmica u repki nego u klubu Svašta u pm
Nekad smo igrali prijateljske sa Brazilom sad sa Gruzijom 😂
ovaj kreten je i dalje trener??
PJANIC OVAKAV,ONAKAV,SHISHE,NOCNI IZLASCI. A STO NE SHVATITE MALO DA SA NJIM NE MOGU MANIPULISATI I DA NIJE MOZDA TO PONASANJE BAS ZBOG SAVEZA. PODRŠKA PJANIĆU I SVI ZNAMO KAKAV JE TO MAJSTOR.GLAVU GORE MAJSTORE I DA TE PONOVO VIDIMO U REPREZENTACIJI🇧🇦
Gubljenje vremena.
Ma tko će sve igrače pratit kako igraju, to je previše!
Biće gutavo s Luksemburgom.
sve je ovo uredu, ali mi glupo da bas nijednog domaceg nema iz nase bezvezne lige. Ja sam siguran, da se momcima da prilika iz nase lige, da bi bar srce na terenu ostavili iako bi zijanili...nekad ove "zvijezde" gledat je isto princeze po jajima da trce
ivajlo, puna podrska!
Zmajeva? ovo samo vrijeđa ljudsku inteligenciju Bolje stavite spisak Truleži
Nalupace nas Luxemburg sa ovim selektorom i dosadasnjim pristupom. Oni su postali ozbiljna ekipa.
Ko ove balerine vise prati...
A Bilbija, Rijad Bajic, Mario Vrancic iz engleske, Graovac, Ziljkic, Benjamin Tatar, Milan Djuric, Goran Zakaric, Josip Corluka, Tarik Muharemovic Juentus u19, Haskic i Radovac Peco iz Veleza, Aldin Turkes najbolji u austriji, Amar Dedic...... a on uvje iste poziva.