Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo lagano u nove poraze
Kad se sjetim Litvanije, Grčke i onih utakmica, to pršti sve, država na nogama, raja vani gleda tekme... a sad ne znam ni da igraju...
Menadžerska reprezentacija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Savez napolje!
I menadzeri oko saveza. Oni su gori od poslusnika koje postavljaju u savez
Ovo je vec ispod prosjeka reprez.Dzeko majstore oprosti se zivce gubis bez veze i brukas se s ovim lopovima iz saveza , tako i s menadzer igracicima.
ti si dokaz da smo dno dna
Petev zesca Bugarska taraba!
sretno
O je*o ti svu familiju, najiskrenije!
Pa možete li ljudski fino objaviti normalnu tabelu na kraju članka kao normalni portali a ne kao da je natpis u mjesnoj zajednici?
Koja prdekana, koi cirkus a koliko ih se uhljebilo u save zu a bogami male im I zarade e boze pomozi
Neko kaže: savez napolje, ma jok, bolje je: savez u kavez
francuzi drhte
Ublehaš Petev sluga Vicin i taldžija menadžerskih kuća. Pozvao tarabe, osim Šehića a nije Vladana i Begu. Koji kloc od čovjeka - Bugarski tzygan.
JOJ #araće nas ko stigne samo stoje u redu garantiram da Kuvajt ne možemo dobiti.!!!
Nije zovno Harisa Ovcinu a sto zato sto dijete nema nikog iza ledza nema veze
Smješna ekipa fakat.
...cilj je ispunjen,unistili su nam fudbalsku reprzentaciju i ogadili nam je...hvala Bosnjama u savezu sto su im to dopustili samo kako bi usicarili i imali licnu korist...dabogda se ugasila skroz.
Taman pocele lige a onda bam mrtve repke koje nikoga ne zanimaju .