Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
govorio sam ja i kad su osmicu primili od uniteda da ih ne otpisujete. arsen je trener koji ima jasnu viziju igre svoga kluba i naravno da mu je trebalo malo vremena da poslozi kockice nakon odlaska dva igraca koja su mu bila osovina na sredini terena. arsenal stvara jako mnogo sansi u svakoj utakmici i sad kad je rvp u formi te sanse se pretvaraju u golove. jos kad se vermaelen vrati ni ta odbrana nece biti toliko porozna kao sad. moze arsenal opet daleko samo da ih povrede zaobidju...
wenger objasnio ovom plaćenickom boasu neke stvari.....bravo arsenal
kao sto napisah u komentaru kad su dosla nova pojacanja arsenal ce se vratiti u velikom stilu u ligi prvaka bar do polufinala dolaze ove godine a iducu sezonu osvajaju premiership ;) i onda se raspadaju svi klubovi po eng posebno umjetni(city; chelsea itd) jer ce opet biti nepobojedivi arsenal ;)
LONDON IS FUCKING RED BITCHES!!!!!!!!!!!!!
Et podijelio sam 10 lakova, odoh sad
Najnovije vijesti o Premiershipu... http://www.premiership-balkan.com
legendo evo se spremam da izadjem s curom na kahvu na carsiju, sitno mi to dvije marke imas li sta ukrupno :) to ako si ti vatreni navijac citija duga dva mjeseca to je druga prica.
Arsenal
MI smo divovi? Fol ti iz britanije a? Izadji malo iz kuce, nadji curu..evo ti 2 kerme popi\' kahvu u carsiji, nemoj da bi odigr\'o kladionicu!
BRATE MUJDŽA VIDJE LI KAKO MAJMUN MALUDA(onaj gad sto te povrijedio) IZGUBI LOPTU A KAKO GA ZABI BRAT VAN PERSI.ZELIM TI STO USPJESNIJI OPORAVAK.
u potpunosti identican tekst sa dnevnik hr-a....sramotaaaaaaa
kopirate sa hrvatskih portala tekstove...sramota a brisete mi post SRAMOTAAAA
citiram :\"pricekajte malo prije nego kazete da sam potpuno pogrijesio...\" Aresene Wenger August 2011.
arsenal je klub sa velikim historijskim rezultatima iza sebe. to je klub sa 13 titula prvaka engleske, dok umjetni klubovi city i chelsea ukupno imaju 6 titula. toliko o tome ko je nafuran.svake sezone su medju prva tri kluba. a gdje je bio city sve ove godine i chelsea do 2004. MI SMO DIVOVI NAS JE CIJELI SVIJET.
Da uputim ove koje nisu gledali utakmicu, a ocito da niko od ovih sto je komentarisao nije, Arsenalova odbrana je uzas. Celzi im je mogao dati u prvih 45 minuta 5 komada, al su se posteno nafulali. Al sutra ih nijedan tim nece maziti ko sto ih je Celzi danas.
e aj svi vi sto ste pricali protiv wengera sad mozete da mu cuclate jaja.