Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno sreće želim i tebi i pjaniću i naravno mnogo asistencija od strane pjanića a od tvoje edine mnogo golova :-)
Sonja Biserko: Srbija nema pravoga pristupa dijelu historije koji se odnosi na otomansku imperiju, nema ni jedne validne knjige koja bi se time bavila, osim male knjižice Olge Zirojević. Iz nepoznavanja činjenica stvoren je mit o Kosovu, o srpskom herojstvu i nebeskom carstvu. Cijela srpska historija jedna je velika laž!
I za Bosance i Hercegovce: gol ponisteni zbog nepostojeceg ofsajda, na SP protiv Nigerije . :(( ( BTW - Peter O'Leary, da_bog_da ti dijete sabahile u 4 kupovalo kifle u prijedorskoj pekari!)
Covjek ce ostati upisan zlatnim slovima u istoriji MCFC, a svi negativno nastrojeni mogu samo da se grizu i sekiraju, jer ostace i dalje mali i mizerni. Naravno, nasa zastave na slikama iz dvije titule ce uvijek biti tu.
Toooooooo Dzeksone!!!!! Samo naprijed brate! Sa srecom! A ovi sto ne zele citati o njemu, pa laganini na ignore sve clanke i gotovo. Iskreno, vise volim cuti sta radi Dzeko nego da me bombarduju nekim nebuloznim vijestima iz politike ili da citam o ubijenima, osakacenima po svijetu. Da nam svaka vijest hoce biti o Dzeki! A ne o umrloj porodilji i bebi u Zenici. Istina, onda ne bi raznorazni tipovi mogli pod inkognito psovati razne majke doktorima i ostalima... Znam da klix komentari sluze da se isfrustrirani ispusu, neka, i to je terapija, ali ljudi, neka nam i vijesti u kojima nemamo kome nista psovati. Forza Dzeko!
jarane bezveze vam spisak, a činjenica da je dao gol na Bernabeu, prvi u historiji kluba?
Urecete ga vise.....de malo ohladite sa textovima o njemu....Njemu svaka cast i puno srece .....ali sto je previse previse....
postaoji li ikakav nacin da nas prestanete daviti sa dzekinim transferom?
Jos malo pa ce naslovi na Klixu bit: 7 stvari koje Dzeko uradi kad ustane ujutro. 3 stvari koje Dzeko radi na wc skoljki. 8 stvari po koje trebate znati o Dzekinoj akni na nosu...
ajde koja tuga i nostalgija, otisa je iz umjetnog luzerskog klubs u pravi klub s tradicijom i navijacima u suncani rim! pisete tekstove koja je otisa u tetovo!
Pet stvari o kojem cemo pamtiti o Dzeki dok je u Romi: 1 svaki dan 18 clanaka klixa o njemu 2..to je to 3.pogledaj 1 4. pogledaj 1 5. pogledaj 1
sto jest,jest. oprase na ruke s njim. kakvo je govno israo danas? hoce li sliku objaviti?
mene interesuje sta je doruckovao i sta Amra kuha za ručak dal je ljetna varijanta sataras ili je zimska sarmica 😁😁😁😁😁