Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je razlika između ŽeljA i nane na svadbi? ? ? ? Nana je odigrala više od jednog kola!
OLIMPIJCE I RAZUMIJEM NIKAD NAM NISTA NISU NI PONUDILI, OSIM DA SALJU SVOJU DJECU SA SPORTISTIMA, ALI STA SE DESAVA SA RUKOMETOM, IZGLEDA DA I TU TREBA REFORMA KAO U FUDBALU. JA ZNAM PRIJE JE SKENDERIJA GORILA KA IGRA RUKOMETNA REPKA, A SAD NEVRIJEDE POMENA SPORTU POSLE DNEVNIKA. I JA BI VOLIO DA GLEDAM SVOJU REPKU NA EURU KAO OSTALI NASI SUSJEDI ALI TO JE NEMOGUCE. PA IH ZATO JA U NEKOJ SVOJOJ VIZIJI SVRSTAVAM U NESTO NAJ NAJ GORE STO SE DESILO U SPORTU U 2012.
izgleda da te yebo AMAW hihihihihihhihihihi dok tako pricas
Morat ce te OPET PRAVITI, ALI SADA """"REREBRANDING"""".
Dragi novinaru pitaru gdje je Zenit ovdje ?
.J.E.B.E.M. ti sve smetljarsko !
do zadnjeg dana zivota moj SAMO SARAJVO !
Redakcijo dopuna negativnih stvari: Leotar-DJL Izdajnik 2:1 Sramota koja doprinosi uništenju BH fudbala i njegove regularnosti.... DJL Izdajnik-Borac 1:0 Sramota koja doprinosi uništenju BH fudbala i njegove regularnosti.... Čelik-DJL Izdajnik Sramota koja doprinosi uništenju BH fudbala i njegove regularnosti.... I da ne nabrajam dalje, dosadice raji čitati kada je DJL Izdajnik u pitanju.....
Košarkašice Čelika drugo mjesto u regiji. Ispred samo Beogradski Partizan ... sramotan je odnos saveza prema zenskoj kosarci, ugasili su reprezentaciju.
FLAMFAJTE GA STRUNFOVIII
Bio bi red da se uvrsti i torpedov trofej na proslogodisnjem novogodisnjem malonogometnom turniru.
VOLIM ŽELJA!!!
a Jeremy Lin zvijezda preko noci u NY ?