Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LewanGolski
Bayern i Barcelona, 2 najjaca i najstabilnija kluba u zadnjih 5 godina!
@Cavadini a ko Real nije ???? dobro ipak si upravu Real stabilan zadnjih bruku godina
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo majstore puce perarda
Petarda *
plastika klasicna minhenski Bajern,respect za Lahma..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo moze jos samo jedan igrac da uradi, a to je Dzeko. Edine nadam se da si gledao. Sjeti se Totenhama i Uniteda prije par godina. Danas protiv Sampdorije barem tri komada.
Lewa, kapa dole.. Sad ce Real, PSG, Utd, i City voditi bitku. Pocetna cijena 70 mil.
Kurban bajram smrdi
Kako li ce Dinamo ZG proci. Osecam da ce opet oboriti neki rekord.
kokot na aparatima
ubio brašno u njima
Jedini igrac koji je Realu zabio 4 i za jedno pol 5-taka svaka ti dala Lewa golll
Malo mi žao Dantea.
kako 10 min. zar nije 9 min.
8 minuta i 50 sekundi. Barem tako rekose na Eurosportu. :)
e jest se popiškio po wolfsburgu samo tako.. eno se i pep hvato za glavu već nakon 4 gola.
vedo ga metno, dva puta.mashala
1,5 Godina :D
Futbalska klinika Poljski stil, vako se igra na Poljskim sokacima i po selima i na ravnici tamo i kukuruznim poljima u Poljskoj drugovi moji. Prvi malo na traktor pa proores njivu, pa onda u stalu nahrani krave i kokosi, i onda na futbal na ravnicu. Tako to izgleda barem kod mene. Za 10 minuta 5 komada, i to golaso za golasom, i jos kad ga u zraku skroz na padajuci volej opali i obori kameru na golu. A mogao je lako i 6. dati nije se koncentrisao. A Vedad isto dao 2 bogami za pobjedu, vraca se opet Vedad. Sad ce ga morati staviti Bazdarevic ako nastavi vako do Velsa i Kipra.
Kadeti Bosne i Hercegovine pobijedili vršnjake iz Srbije (u gostima) 2:0. Čestitam!
najbolja "devetka" svijeta...
Igracina i jedan od najboljih napadaca u Evropi, ima sjajan prijem lopte, leprsavu kontrolu, odlicnu tehniku, strasan sut, i dobro igra glavom, ko je gledao tekmu zna da je imao odlicnu priliku Lewa i za 6 gol sa linije je skinuo Rodriguez, a Bayern demonstrira silu protiv jake ekipe koja igra LP-a ove sezone, jos da se vrate Robben i Benatia da jos imaju vise opcija i u odbrani i napadu, Vidal se sve bolje uklapa igra sa dosta pregleda, a Douglas Costa je zvijer na lijevoj strani i dosta dobro mijenja ikonu kluba Francka