Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Partizan svoje domaće utakmice igra u drugoj zemlji, to treba ukinuti nek Sandžak napravi svoju ligu. Pozz iz R BiH.
gledaj samo sto su hrabri ovi sto komentarisu,oni bi klali,ubijali,silovali....kad ste tako hrabri zasto ne napisete pravo ime i prezime....govna kukavicka..nemate pametnijeg posla nego siriti mrznju ,dolijevati ulje na vatru..bolje svi zajedno da mislite sta cete sutra jesti,gdje cete zaraditi koji fening,zar nije dosta bilo klanja i ubijanja,zelite opet da se ponovi...gori ste od zivotinja...fujjjjjj
Cuj ovog talibana sto nestavite pravo ime ne mora odmah znaciti da je to iz nekoga straha, mozda i nekom tvoj kommentar smeta a ti si stavio svoje pravo ime Prdonja bas ironicno
Pa kad prenesu vijesti nek prenesu sve, Navijaci Pazara su skandirali ubij srbina i grobara gdje je to .Gadjali su i igrace i sudije a ne samo navijace.Onda ovi komentari na klixu inace su fuj,ne mogu da vjerujem gdje zivim ,vecina vas je napaceno ,umno pormeceno.Sto ne zelis sebi nemoj ni drugome.ps Irfo to sto ti zelis to je grijeh kod Allaha .kratko Volite se ljudi u zivotu ima samo jedno poluvrijeme.
Tako je samo se treba prekinuti utakmica kad se digne transparent armija bih.. noz zica srebrenica je ok.. doce sve na svoje, polako ebali ste vala jeza u ledja srbi..
Kako vas nije stid napisati ovo, samo mrznju sirite ,jeste li Vi koji ste napisali ovaj clanak gledali utakmicu.
samo su prenijeli vijest, sta se palis.