Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 napadača treba da bi zamijenili (jednog) Džeku! :D
Halo idioti, Barcelona ima ban na transfere i može materi svojoj jedino ponude slati.
kome je ovo vazno?
Džeko im golovima donio dvije titule. Kad Džeko i Ture odu oni tituli prismrditi neće nego će se boriti za UEFA ligu. Da sam na njegovom mjestu otišao bih u Juve koji i sad sa pola snage može zgaziti City u punom sastavu.
bravo za komentar samo on u Juventusu moze uspjeti jedino ako bude redovno igrao
Ma jarane kupi ti sebi neki klub pa te nece zahebavati i bices standardan
Realno njega tamo moze zamjeniti bilo ko ... naime covjek sjedi na klupi
Od nabrojanih, samo Morata pravi napadač, i Ronaldo nekad...
5 igrača konkuriše za jedno mjesto na klupi :)
Jah more bit, more bit, a sta znas mozda i ne bidne, sve su to sejtanska posla.
Reus sigurno nece nigdje iz Borusije frajko je produzio ugovor i zeli da postane ikona Dortmunda, Ronaldo ni u ludilu nece doci u City, Morata je dobar tesko da i njega mogu dovesti, Sterling ce vjerovatno u neki jaci klub e jednio ovaj Lacazette iz Lyona to je i jest nivo igraca koji City dovodi poput Bonya i slicnih
Izađi i zatvori vrata za sobom, naravno blindirana. Vrati se među "ZELENE" ako ikako možeš. Lijepo ti stoji onaj VW znak.
tinki vinki cega zamjeniti
Ihh jeste vi novinari brzi :D I Edin je jucer saznao ( od vas ) da je presao u Juventus a vi mu vec i zamjenu nasli :D