Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španjolce može jedino zeznut umor zbog male pauze nakon kraja prvenstva da ne osvoje ovaj mundijal. Na papiru uvjerljivo najkvalitetnija ekipa što potvrđuju u u utakmicama zadnjih 4 godine. Englezi ce ispast prije nego većina bude mislila,a prognoziram finele ESP-BRA.
Uvjeren sam da ce Srbija daleko dogurati,i volio bi licno,imaju paklenu ekipu,htijeli mi to priznati ili ne.Spanija nece daleko,uvijek odrade dobro kvalifikacije,ali kad nalete na Argentinu ili Brazil,Holandiju,Englesku pa i lukavu Italiju,polomice zube.Mislim da Holandija ima sansu ove godine dogurati do kraja sa Italijanima.
jedi govedinu za brisanje komentara.
Ja vjerujem u Egipat =)
dobrih je 5 nabrojao,ali Njemacka ce osvojiti, ili barem do polufinala doci.