Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se prvenstvo bližilo kraju, tako je Hrvatska igrala sve bolje.... cekaj? igrala sve poblje a nisu mogli dobit ni Ruse ni Dance ni Engleze ( tri manje vise prosjecne reprezentacije ) u regularnom dijelu utakmice? Prvi obziljni protivnik ih odma razvalio ko nista...ah novinarstva danas
@chapito po tvom komentaru pomislio bi covjek kraj regularnog vremena HR dobija sigurno. To sto su imali utakmicu vise (3 produzetka) i dan manje odmora ne spominjes...i da, neke ozbiljne ekipe su vec prije otisle kuci. Iz tvog komentara zakljucejem samo da te ljubomora jede i da si mrzitelj.
@Ameise a zasto ljubomoran ili mrzitelj? prijatelju to je samo fudbal, nit ces ti nit cu ja od toga obogatiti :D Ali mi je smijesno kad se pise da je hr sve bolje igrala kad je bilo suprotno. Hr je maestralno odigrala prve dvije utakmice protiv Nigerije i protiv rezervnog sastava Argentine ali poslje toga je sljedilo jedno veliko nista. Prva ozbiljna ekipa im je odmah uvalila 4 komada.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pogrešan trenutak je perišiću što mu tada nisi dao potporu. ružno je da sebe nazivaš njegovim prijateljem jer ti to nisi. prijatelj ne izdaje prijatelja radi viših interesa ukoliko je tvoj prijatelj u pravu. za razliku od drugih igrača hrvatske ti barem sebe preispituješ što je velika razlika u odnosu na tvoje suigrače. oni su govna bez mogućnosti popravka.
@ante k to nije rušenje reprezentacije. to je odgovor na kriminal u reprezentaciji. to što se ti poistovjećuješ sa tom reprezentacijom je odraz tvoje maloumnosti. ove države su laž, njihova stvarna svrha je življenje na grbači naroda. ako ti to vidiš drugačije nije loše jer je velika vjerojatnost da ćeš život provesti sretnije.
@vlado111 Pa ako je kriminal, fino se zahvališ i odbiješ doći. Onako gospodski. Ovako je samo ispao umišljena primadona kojih je pun ovaj prostor.