Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam mogao vjerovati kako sam sad dobro prhnuo
Pazi da se ne usereš.
nisam neki trucnjak, ali dozvoliti jednom igracu da bude iznad kluba je glupost. Igrac koji ima utjecaj na rad ili mogucnost promjene trenera je jos veca glupost.
I sve to igrac sa 22 godine. Da je neki iskusan sa 35, koji je pokazao da zna biti vodja pa had i nekako.. Al to su ti arapi, baci pare i ne razmisljaj.
Ugovor ga veže za PSG do 25-e godine, tada stiže u Real. Ronaldo i Modrić su došli sa 25-26 u Real i ostali desetak godina. Nigdje nije zakasnio, a što je jednom procurilo iz svlačionice brazilske reprezentacije - svi igrači žele igrati u Realu, to je javna tajna...
Za njega su vrata Reala zaključana. Još se nije rodiu taj ko je don Florentina pravio budalom i ucjenjivao.
Bas, i don Florentino izgleda da ce nadzivjeti svaciju karijeru...
Mbappe je toliko pohlepan da bi mi trebalo i jednu sergiju oetkom organizirati..
Mbappe jarane, da te mjenjam na mjesec dana a ti odmaraj, može?
Kakva tuga...suza suzu stiže...
Fudbal je posao, ne hobi. Covjek ostao zbog para + dolazi mu zidan
Precijenjen igrac al et.
Potpisao trogodišnji ugovor, a sad mu 22 godine. Pametno dečko postupio, ovako će za 3 godine još veće pare uzet od Pereza. Završit će on u Realu prije ili kasnije, zna i sam da od PSG-a nema kuveta.
Savjet : u zivotu sebe treba balonirat, pricati sve naj o sebi i to je kljuc uspjeha u zivotu. Ako si futa i ne znas sebi tako ce te i drugi gledat.
Ajde izmisljas sad,jer te je jedan igrac odbio i narusio ti ego
Bojim se da ce ovaj dozivot sudbinu Dragana Mancea ili princeze Diane, nekad davno, tiliko mu obecali , obecanje ludom radovanje.
Lik je tražio ono na što ima pravo, a to je da zarada od prodaja stvari na njegovo ime da zarada ide njemu, ali ne vi bi ko Bekama što ste platili 200 miliona i za par dana prodali dresove i dobili pare nazad, gori ste od cigana
izvini Riaola, nisam te prepoznao