Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pepe od najagresivnijeg igraca do stopera koji vec vise od tri sezone nije dobio crveni u dresu Reala. Istina ove sezone je igrao dosta manje nego prethodnih ali opet za jednog stopera i za lika sa njegovom historijom je zaista veliko cudo!
Toliko si im bodova sacuvo i par bodova donjeo IGRAS ZA SICU i u tim godinama kad te real ne zeli mozes uzet vece pare nego sto si kod njih zaradio.
Ja nek ide u kinu pa nek zaborave svi na njega kao i na sve one koji su otisli u Realu moze odigrati bar jos 1-2 sezone.