Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Svabama,niti je klub zaduzen niti ovisan o parama raznih seika,multimilionera niti se razbacuje,a imaju i kvalitet i kontinuitet. Niti im drzava oprasta porez kao Realu i Barci. Duboki naklon.
sto se ovaj fudbal razbacuje novcem. licno jako volim fudbal, ali sam misljenja da takav posao kao sto je igranje fudbala ili treniranje fudbalera ne vrijedi tolike milione, ma o kome da se radi. To je pravo potcjenjivanje drugih profesija.
Hajde ti meni nabroj koji su igraci Dortmunda iz njhove skole pa da vidimo ko je nakupovao ekipu. Naravno da Bayern kupuje ali svaka ekipa kupuje, ali opet Bayern ima vise igraa iz svoje omladine nego Dortmund. A i da nije tako opet ti te izjave o vrijednosti titule nmaju veze s vezom. Bayern: Lahm, Badstuber, Alaba, Contento, Schweinsteiger, Emre Can, Müller, Kroos (nije od pocetka bio u njihovoj skoli ali je bio od 16-17.god.pa se moze slobodno racunat) itd. A Dortmund? Golman nije njihov, Hummels je Bayernov, ubotic nije, bek poljak, Kehl nije njihov, Reus jest al zaobilaznim putem, dali su za njega 17,5 mil,eura, Götze jest, Kuba nije, Kagava nije bio, Barrios nije bio, Lewandowski nije njihov itd. 90 posto igraca su kupljeni zato ne baljezgaj. Tacno imate kompleks manje vrijednosti, al nek imate, jer i vrijedite manje od Bayerna.. Da ne nabrajam kroz historiju kluba koji su sve legendarni igraci Bayerna iz njihove skole zato psssttt...
nevjerujem da je ovolika plata neuklapa se u koncept bayerna da ovoliko placa trenera radije bi zaposlio nekog njemca kao sto je trebao biti slomka. u bayernu ima sve samo da malo promovise svoj stil igre i dovede nekog mladog talenta i bit ce prvaci evrope
@Ne s,e,ri le.. Sta ti idiot. lupetas o Dortmundu, osvrni se oko sebe oko svoje avlije pa pogledaj gdje si i sta si...ti si jedan primitivni kreten patoloski bolesnik ....vise vrijedi jedna titula koju osvoji Borusija nego 10 titula koje bajern osvoji novcem.....jel vam to krivo sto nikoga nemozete kupit iz Dortmunda, .ebale vas vase usran. pare ...razvaljujemo Bajern i dalje cemo...ko je najveci protivnik ukidanja ovog famoznog pravila 51% u Njemackoj? odgovor bajern.....boje se da neki seik nebi stigao sa parama a to bi znacio kraj dominacije Bajerna..... .....Borusija ce dati svoj dio ucesca da taj Guardiola sto prije dobije otkaz...koliko je bajern nemocan vidi se upravo na primjeru Samera koji je dijete Borusije i na primjeru Guardiole koji je dijete Barcelone....Novcem kupuju druge da bi mogli druge da uniste...al vic je u tome Borusiji opet nemogu nista a Barceloni takodze oni ce i bez trenera deklasirat bajern.....
joj fudbal al pricas gluposti. Bayern je prodao po 9 posto adidasu i Audi-ju, znaci Bayern jos posjeduje 82 posto kluba. Nemoj pricat gluposti kad nemas pojma sta pricas!! Najjednostavnije je otici na google ili na njihovu stranicu i procitat a ne lupetat po netu..
Pepe izabro bundesligu gdje samo mogu dva tima konkurisati za prvaka Njemacke Bajern (njegov buduci tim koji ce voditi) i Borusija Dortmund.Ista stvar kao sto je bila i u Spanskoj ligi Barselona i Real M.17 miliona za godinu dana Gvardioli i ljetos u prelaznom roku spisak igraca koje Gvardiola zeli u Bajernu to znaci jos oko 150 miliona euraa ovo mi bas nesto ne lici na Bajern Minhen ili i oni zele da bankrotiraju i da budu duzni ko i ostali klubovi.
@ Fudbal I ako mislis da bi Hoeness nekome prodao klub ili da mu iko ista na ovom svijetu moze narediti onda fakat nemas ni 1% pojma o fudbalu. Ovo je njegovo zivotno dijelo koje je gradio 30 godina. Ali si ocito preglup da bi to skontao
Nije tacna ova informacija!K
za sve ljubitelje kladjenja i dokazivanja kladionicakrkih kvaliteta imam pravi sajt za vas http://bet-tips.cogia.net
Oni koji misle da je Bajern posten sto se novca tice u poredzenju sa drugim velikim klubovima su lose informisani....ko fol Bajern nije u dugovima a drugi klubovi jesu......svak se snalazi u tom biznisu....prije svega vlasnici 49% Bajerna su Volkswagen preko Audija i Adidasa, tako da kroz taj vlasnicki udio ulazi jako puno novca koji se knjizi kao reklama ili sponzoriranje. Ko fol ne trose puno a ustvari sad se rasipaju ko i MCity i Chelsea i kakva je tu razlika?.....Ovaj Guardiola ce bit otjeran nakon 15 mjeseci, njemu dajem manje vremena nego Klinsmanu!!!
pa mi onda kazu nisu pare bile presudne...
Bas ce Svabe dati toliki novac ...
Nije to tacna informacija. Danas je bio intervju sa Rumennigeom i kaze da su to dezinformacije. Samo ce ga Bayern placati, bez udjela adidasa. Pitali su ga novinari da li je istina da ce Gvardiola imati 8 miliona eura neto platu na sta je on odgovorio da mu je manja plata od 8 miliona.. Ne morate kopirat vijesti spanskih novina..
kazu, nije on dosao radi para!
Covjek je bio trener i Barceloni B i stvarao je tim godinama da bi neki de.bili danas rekli lahko je kada ima Mesija, Iniestu, Xavija... Trebalo je to stvoriti i izgraditi igracINE od njih, za razliku od MuDinja koji kupuje najbolje igrace. Lahko je biti trener i kada imas budzet kao Mudinjo sto je imao. Ako su najjaci evropski klubovi zainteresirani za Guardiolu, zalosno je da u ovoj BiH imamo strucnjaka koji palamude o stvarima za koje samo oni misle da su eksperti. RESPECT za GUARDiolu!!!!!
Bayern je jedini veliki klub koji je pun love, svi ostali u dugovima