Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ipak prednost dajemo visocijem malom oblaku" veli vugdalic
O lopti:"Ne postujes je, ne milujes je, a onda te ona kazni, kao i zena" - Sabahudin Sasa Vugdalic
@kurtovizija2 Real apsolutno zasluzeno 11 AROUNADECIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajd sto mrzi Real i to, ali zar je moguce da onaj panj sa OBN, jednom od najvecih igraca svih vremena izgovara ime ZidanE!
Kaze Vugdalic Faul ko vrata , penal ko vrata , ofsajd ko vrata itd... 😂😂😂
Jao Vugdalic je sou program 😂 Real Madrid ❤
Fuj real madrid
Mars u pisdu lijepu materinu
Mars u pisdu lijepu materinu
Atletiko proso PSV-a na penale,ne mozes dva puta na lutriji dobit,zali Boze Barce i Bayerna
Cestitke Realu na 11 tituli prvaka Evrope :)
Atletiko lagano do finala rijesi Barcu zatim Bayern, dok šupci s druge strane skoro neizginuse protiv malog wolfsburga, napuhanog citiya, precjenjenog psg-a,..al šupci dobise finale, kako, to samo oni znaju.
da je barem psg,nego roma bolan
smrcc jah sta cemo mi katalonci ko bejagi nismo imali iste protivnike poslednje tri god.. sledecu sezonu nosimo sve "opet ko i ove" hihihih
Atletiko lagano do finala rijesi Barcu zatim Bayern, dok šupci s druge strane skoro neizginuse protiv malog wolfsburga, napuhanog citiya, precjenjenog psg-a,..al šupci dobise finale, kako, to samo oni znaju.
Na stranu se,Real osvojio,ATM plače,veliki respect za ATM navijam za Real ali i da je ATM osvoji večeras ni trunke mi ne bi bilo krivo,jer su ljudi zaslužili,ali ono baš zaslužili,posljednijh godina pokazali kako se fudbal igra SRCEM,svaka čast,ali mi nije jasno kako jedna TELEVIZIJA,može da dozvoli sebi onoliku dozu AMATERIZMA pa to je više prešlo sve granice dobrog ukusa i tolerancije,jasno je da je "gospodin" Vugdalić senilan ok,jasno da on navija prvenstveno za Barcelonu ok,ali majka mu
stara jel može neko u tom crnom OBN da ga opomene....da mu ukaže na njegove lapsuse....ovo je stvarno večeras bilo katastrofa bez zezanja....pa tolika doza amaterizma pa to je frapantno....onaja Adis je ok,nije najbollji,ali ok dečko,nepristrasana je to je bitno,posebno u ovakvim utakmicama,jel može neka peticija da se napravi ili pokrene da samo javni emiteri prenose CL ili da Vugdalić bude odstranje iz prenosa CL na OBN ja da sam imao bilo gdje drugo da gledam gledao bi ali fakat sam morao
gledati dva finala CL BEZ TONA!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne volim Ronalda ni Real ali je bas bezveze bilo sto ga nisu pustili naprijed da podigne pehar sa kapitenom. Sta je jos gore, medju zadnjima podigne pehar. Zaboravljaju nekada da bez njega ne bi vidjeli ove dvije titule lige prvaka.
misliš bez igračine Ramosa?
@protestman ne, dobro znas na koga je mislio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo za Real Madrid.
Nezasluzeno...gol iz ofsajda i cijelo vrijeme napadali,nista...na kraju opet na srecu....poseremse na cijeli Real
Kako ba 11 puta brojite onih 5 prvih titula iz 1950 godine kada su samo cetiri kluba igrala kup velesajmovskih gradova cccccccccc
Pa UEFA-ino takmičenje i UEFA povezala. Šta nije jasno? Hoćeš sad reći UEFA-i kako i šta? hahahahaha. Smiješni ste mi svi vi katalonci, madriđani, bavarci.. Šatro bi u boj za klub koji nema dodirne tačke s njima osim ako je u živom prenosu na TV-u.
@Torp3do majske igre se neračunaju :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji je ovaj sasa kralj