Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno PSG-u zakazao napad, Ibrahimovica nije bilo nigdje, Cavanija takodjer. Razlog: sredina bez Matuidija, Verattija je nezamisliva. Sinocnji sastav PSG-a je bio cista improvizacija i krpljenje rupa.
Sto se tice izjave Pellegrinija, ovo je cista sreca i to na kvadrat. U polufinalima ce se svi nadati da dobiju City. I ako bude kao ocekivano, da polufinale budu cinili Barca, Bajern, Real i City, ja smislim da je City tu kao kad uzmes 3 ekipe iz Engleske i jednu iz Moldavije....
hahhahhahahahahhaa....pa i sam se smijes svojoj izjavi...dobar dobar
hahhahhahahahahhaa....pa i sam se smijes svojoj izjavi...dobar dobar
Iskreno, Man city nije spreman za ekipe poput Bayerna, Barcelone, Reala ... Sve cestitke za ovaj Historijski uspijeh za njih , i zelim im puno srece u nastavku, a trebace im mnogo,mnogo srece...
kako dzeko ode iz ovog citya i oni proigrase u ligi prvaka...
tekmiče jel to ?
Jos jedan dokaz da skupina dobrih igraca ne cine ekipu. PSG nazalost moze proci jednog ozbiljnog protivnika, drugog vec ne moze. I ako je drugi bio istog formata. Dobri igraci - igra nepovezana! City je imao srecu sa protivnikom u osminifinala. A ovakvu srecu kao protiv PSG-a, koji je takodje bio los, pamtim samo da su se desavale u jednoj utakmici, ali nikako u dvoboju! Sinoc i nekako. Jedna kontra im bila dovoljna. Ali ono u prvoj tekmi je bila katastrofa. Jednom pred gol i pade gol.
Kasnije smotana odbrana PSG-a im pokloni cak i jos jedan gol. PSG je bolja ekipa. Trebalo je u prvoj biti 2-0. Sinoc 0-0. Bas mi krivo sto su ovi sada tek postali ovako sretnici kad im ode Dzeko.
@opce ludilo GRUPA????
Bayern-Atletico Real M.-City. Et parova. :)
*benfica-atletico
@Prosvjeceni Ludjak Ma Bayern ce utrpat jedan,tesko da Benfica moze tri. Ja bih volio da Barca prodje,ali tesko...
Napredak se primjeti. Puno su bolji u odbrani, cak i kad ne igra Company. De Bruyne svjetska klasa. Da li je to dovoljno za osvojiti ligu prvaka, to je pitanje.
Rijadchester city
kada harapi dobiju barsu i real, pa kada ihpoderu, onda će harapapi vikat da su oštećeni, te zbog toga će harapu da zabiju čarapu u usta
Nažalost, ekipa gdje protivnički golman signalizira glavnom napadaču gdje će pucati a ovaj iz penala nij u stanju pogoditi ni porostor gola, neće nikad biti šampionska. OSIM TOGA TRENER JE zaboravio da ga sada čekaju Rela ili Barcelona gdje treba pokazati svoju snagu.
dobro covjek je upravu mogu osvojiti ligu prvaka ali nije naglasio koje godine ili decenije
I njemu smjesna ova izjava :)