Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj se kačiti s Murinjoom! Gvardiola ocelavio!
#insigne eto ti si nešto korisno u životu uradio i osvojio si Ligu Prvaka, pa možeš komentarisati mourinha.. Pa ako si fudbalski znalac molim te odi u repku riješi nas nevolje!!!!
Mali plavi :D
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ NAJVEĆI PROFIT, analize, informacije!!! 5200 eura u 4 mjeseca.. 840 eura u ovom mjesecu!!
Ja kontao Čelzi pobjedio 2:0 ????
pa u ovoj izjavi ne reče da je mali čelzi
Rekao je u originalnoj da je Chelsea igrao poput malih ekipa, isto kao Stoke kad je gostovao prije dvije-tri hefte.
džeko ne daje golove i oni tonu,vidi se ko ih je lani odveo do titule,mali aguero se kao i uvijek ne vidi osim kad igraju protih slabijih ekipa
pelegrini pokrij se ušima, šuti i probaj stići. konkurent za titulu ti u 5 kola bježi 5 bodova.
ako on nastavi kukati ko wenger razlika će na kraju biti i veća od 5 bodova
slažem se da tu može još svašta da se desi,liga je ludilo živo, svako svakog tuče. za city je olakšavajuća okolnost što će vjerovatno brže završiti sa ligom prvaka pa se mogu više posvetiti prvenstvu
Pellegrini je solidan trener, mada su ovakve izjave sa Mourinha vise dosadne, svako ziv zna kako Mou postavlja taktiku narocito kad igra u gostima sa jakim protivnikom kao sto je City.
Parkirao moroninjo autobus istina je.
nadigrao ih je Mancester. VEliki je trener Pelegrini, Malagu dovesti do polufinala LS, za malo finala
Koje godine je to Malaga igrala polufinale LP-a, ako mislis na sezonu 2012/2013 igrali su 1/4 i ispali od Borusije!
Moja greska, ali svejedno je uspjeh veliki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da im nije Dzeke riknuli bi davno