Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam se zabrino za Pelea, dugo nije davao neke izjave :)
Ovaj Pele je daleko najsmijensiji insan na kugli zemaljskoj. Da je Messi argentinac - dnevno bi svrsavao na njega i sipao 5 clanaka dnevno kako je najboljis vih vremena, bolji i od njega samog i cl.
* da je Messi brazilac :D ispravka
eeeee a da je messi kojim slucajem brazilac
haha cuj ga matereti haha samo bih ga pitao gosp Pele zar nije vise Neymar bolji od Mesija !!
Slazem se :)
Ovo njega pele napada samo zato sto messi nije brazilac.
HVALA BOGU, pa neko zdravu izjavu da da, zidane spada medju 5 najboljih fudbalera koji su ikad igrali(pele maradona zidane ronaldo9, i ronaldinho)
Ja bih zabranio ovim staronjama dase uopste oglasavaju u medijima, uvijek nekakve "teske" izjave daju samo da bi se o njima pisalo. Glupo je porediti neke igrace prije i sad, napadace i veznjake, danasnji krilni napadaci nisu bukvalno ni postojali do prije 10-tak godina, glupo je porediti najbolje s najboljima....I jedan i drugi su jedan od najboljih svih vremena sa jos par igraca koji su obiljezili neke periode tokom svojih karijera!
da se*
zidane je bio najjaci igrac samo sto nije bio svake utakmice majstor al kad je bilo najbitnije polu finale finale sve'edno je li repka u pitanje ili klub lik je odlucivao utakmice sve'edno ko je igrao pored njega gurao je francusku 2 puta do finale SP i to jedina 2 puta sto su uopste francuzi igrali finale :D i da oba puta je zabio go pa ono sa realom finale 2002 ne znam jednostavno respect za covjeka ali messi i ronaldo su konstantni svake tekme haraju bar skoro svaku i zabijaju golove ko da je fifa na playci pa su zbog toga u prednost
Zidane nije imao dobre saigrace? Ma da ...samo Ronaldo figo Carlos Beckham casillas Raúl itd... Jad i bijeda oko njega bili ...
jesu dosadni ovi sto su igrali prije 40 50 godina......koga boli karina za njegovo misljenje
bio i ostao jedan je zizu,dingospo