Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pele igrao lopte sa amaterima...hajd sada da te vidimo i da si iz najboljih dana bio bi losija verzija Zajka Zebe😂
pele nema pojma ko je luka modric...sramota...danasnji najbolji fudbaler koji nije dao ni jedan gol..nema ni ejdne asistencije...u stvari najbolji sjedi na realovoj klupi....:)
Messi dodaje kao Iniesta, dribla kao Maradona kreira igru kao Xavi i daje golove kao Ronaldo. To je kompletnost fudbala, a ne da li znas da sutiras glavom.
@Orion , pa šta I Eibar je razbio Real 3-0 I Španija je razbila Hrvatsku 6-0 I Barcelona je razbila Real sa 0-3 i 5-1 I šta sad?? Sve je to fudbal...
@nedimhodzic Upravo to sam i ja spominjao. Messi ima više uspješnih i boljih driblinga od Maradone, više asistencija i od Xavija i od Inieste (čak i dok su igrali skupa) a ima najbolji prosjek golova po utakmici i u ligaškim i u LP utakmicama. Nema kompletnijeg igrača od njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pele je najbolji igrac svih vremena i kad Legenda prica treba ga pazljivo slusati... takodzer bio vrhunska atleta u rangu Jordana...odraz mu je bio veci od 1m, a da ostale karakteristike nespominjem...uz madzionicarsku tehniku baratanja loptom.
Nemojte na Pelea galamiti pa jos se snomci njegovih utakmica mogu vidjeti bio je igracina ali se slazem da ne treba ovako reagirati ipak se danas drugacije igra
Nikad bolji komentar Maradona je najbolji od najboljih ,ti si pola fudbaler ako neznas sa obadvije noge a pogotovu ako si glavom nula kao sto je Mesi ,Ibraga je za Mesija fudbalercina , Ronaldo ,Injesta jedan od najboljih.pa onda Mesi
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Sta seres stari prije par godina si rekao kako je messi najbolji fudbaler na svijetu,pa si onda rekao za Ronalda da je frajer najbolji,,pa si opet govorio za messija i evo sad odjednom lajes na njega. mjenjas misljenja ko bosanski politicari stranke poslje izbora.
Ronaldo , Ronaldo cr7 , kaka , neymar, maradona ,pele svi bolji od blesija
Pele ljubomora!
Avdija Vrsajevic je level iznad svih
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Pele najvise svojih golova postigao u vrijeme kada nije bilo offsida i protoiv klubova u prijateljskim utakmicama koji danas na nivou viteza koje je on licno birao
Pele jeste tri puta bio prvak svijeta, ali jeste li znali da je na SP 1962. odigrao samo prvu utakmicu i na njoj se povrijedio. Poslije nije više igrao ali je Brazil bez problema osvojio SP. To govori o tome koliko je dobar tim imao i da se moglo i bez njega igrati.
@DamirS A sad nešto laprda kako Messi nije dobar jer nije osvojio ništa. A golove je davao amaterima u Brazilskoj ligi. Da je igrao u najjačoj evropskoj ligi u španiji i ligi prvaka, ne bi dao ni pola tih golova. Messi i Ronaldo su pojam za njega.
@DamirS A to što kaže da je Messi ima jednu vještinu... pa ako Messi sa samo jednom vještinom može biti najbolji playmaker, najbolji asistent i najbolji strijelac, šta bi tek radio da ima više vještina...
Kriterij za najbolje: Mora biti brz, igrati i lijevom i desnom, mora moci skociti, znati glavom, imati sut, slobodnjak, znati zabiti znati dodati ... Ako jos uz to osvojis 3 svjetska pevenstva jedno sa 17 godina, a na druga dva si najbolji igrac, postignes 1300 golova na 3x manje utakmica nego sto se igra danas, onda je tu sve jasno.
Bolji je messi od vas obojice zajedno, kako se nekada igralo a kako se danas krvnicki igra.
Lagano je bilo drug davat golove prije ofsajd pravila i protiv igraca koji nisu znali trcat, mani se ti fudbala i ostani u svojoj faveli.