Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vala je bas glupost izvalio... Nisam Madridista ili kako vec ali Ronaldo ima statistiku kakvu nema skoro niko.Messi, Ronaldo pa svi ostali. Meni je bolji igrac Suarez od Neymara... A dobro ovo je rekao vise da podrzi svog sunarodnjaka :)
Ma meni su Ronaldo Zuba, Ronaldinjo, i Zidan bile igracine a pogotovo ova dvojica prva..po meni najbolji ikada..i Messi i CR im ne mogu prici po igri...mozda imaju vise medalja i nekakvih trofeja..ali pustmo te gluposti...sad imas 2 igraca dobra..a onda se vidjelo ko je sve osvajao zlatne lopte...svakakvi igraci..a ne samo par odabrani..dok sad samo CR ili Messi..iako ima i drugih igraca odlicnih..ali nece da im daju..ali Zuba i Ronaldinjo su bili nesto vise od ove dvojice..pravo umijece
vidim da su ti godine popile mozak,jesi fudbalska legenda vjerovatno nedostizna ali ne lupetaj
Upravo to, ne znam i je li u top 5 najboljih Brazilskih igraca svih vremena, ali eto on se uspoređuje sa veličinama tipa Zidan ili Ronaldinho.
Ronaldio je bolji od tebe kralju. Tip lafo kralj, ha haha. Ja kraljine majke mi...
Ovaj Pele me podsjeca na naseg Dodicka iste blentovine i i slicne gluposti valjaju
De ba pele
na ovom klixu sve četnici i ustaše. kao argument pogledajte lajkove i dislajkove. mamu vam cetnicku.
ova peleova izjava pije vodu koliko i ona da mesa kaze da je pjanic bolji od inieste
Bolji mozda u glumljenju...covjek je kao papir..ne smijes mu se pribliziti pogotovo ako gubi Barca ..dovoljan je mali kontakt i on je odma na zemlji..i ide penal ili slicno za Barcu...ne volim takve igrace..ima talenta ali ce na kraju ostati upamcen kao glumac samo...
Sta je tu cudno, covjek je u pravu za ono sto je rekao, neymar je puno bolji tehnicar od ronalda. Ronaldo je masina u fizickom smislu, bolji je za klasu u igri glavom, ali ono sto neymar moze sad s loptom, to ronaldno nece nikad moci. I samo to je covjek rekao.
sta to Neymar moze s loptom molim te...ono ste je Ronaldinjo radio sa loptom nikad niko nece moci...ili bolje receno ovi danasnji ne mogu.ono je bio carobnjak, i CR Messi i Neymar mu ne mogu prici..
Ibraga za njega fudbaler
pele puno seres bio si igrac i pocecima modernog fidbala uz danasnje stopere i taktike da pele nastupa bio bi ihrac ispod prosjeka zato nemoj puno da seres
I nama je Dzeko bolji od Penalda...
Pele ne prosipaj se
nema vecih seratora od njega i maradone...pa ljudi moji danas se igra atomski nogomet, njih dvijica bi bili prosjecni..ponekad neka fintica i to je to! samo im statistiku pogledaj i vidjeces da su prosjecni..obadvojica igrali kad nisu imali neku konkurenciju! pa kakve zvijeri igraju u zadnjih 30tak godina da ne povjerujes?!