Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj, svi ljudi kažu i zvanično je potvrđeno da je engleska liga najjača liga na svijetu,a ti si izuzetak.... zašto svi fudbaleri idu igrat u englesku, ako ne valja.... a što se tiče tih komentatora jebli i tebe komentatori sa OBN-a i čitava italijanska liga... U Italiji, to je već odavno poznato, igraju polahko i sporo, tako reći USPAVANKU OD FUDBALA.... I engleska druga liga je gledanija od italijanske SERIE A, taj podatak ti je bio na ovoj stranici SARAJEVO-X.com, ako nisi pratio.... i tako da je bolje da se poklopiš i ušutiš.....
nek si ti pametan.... jebi se.... nek si ti dobar fudbaler... pogledaj sad poredak njihove grupe u kvalifikacijama na svjetsko prvenstvo.... i ono što ih je hrvatska pobijedila pa nisu otišli na prvenstvo bila je slučajnost.. jer im je to prvi put... konju
Engleska je smijesna reprezentacija... da nemaju stranih igraca toliko, liga bi im bila poput nashe... nisu uspijeli da se kvalivikuju na EP, hahaha Dok je s druge strane Italija reprezentacija koja je aktuelni svijetski sampion i druga najveca reprezentacija svih vremena... yebali vas komentatori sa BHT1 i engleski nogomet odvratni!
Zato sto ovdje samo igraju prvaci svojih kontinenata + domacin SP.Cega je Engleska prvak?
Zato sto su englezi, izuzmemo li Gerarda bezvrijedna ekipa, a nisu ni prvaci niti kontinenta, niti svijeta i bez izgleda da ce to ikada biti.
a zasto nisu smjeli engleze pozvati na ovaj kup ? pa zato sto bi obrukali zabarske sminkere i smijesne brazilce