Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto zlato je 24 karata 18 karatno zlato je sa oznakom 800 i njegova cistoca je oko 80%. seljaci sa kandahar x coma, bolje ne pisati nista nego valjati gluposti.
A Sherloka Holmsa u 3pm... fino fifa kazala da je tezak 6.2 kg a od toga 4.9 kg zlata iz cega bi i lokalna budala iz jagomira zakljucila da pehar nije 100% od zlata...
\"navodeći da je lopta na vrhu pehara, koja predstavlja zemljinu kuglu, najverovatnije šuplja. \" Pa lopta i jeste suplja!!!!!!
\"FIFA je navela da je pehar namijenjen svjetskom prvaku napravljen od 4,9 kilograma 18-karatnog zlata i da je težak -------6,175 kg.---------- \" cccc \"Ne ------verujem------, inače, da bi ljudi............\" ne smeta mi ekavica ali ako je ovako neka j eovako a ne miksano