Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi nam igrači igraju i nije čudo da nam je to cilj.
E usraše ovi vaši i šefa i stanicu! 4 boda vam prvi bježi, 14 kola do kraja, u doigravanju dva direktna okršaja sa prvoplasiranim a njim cilj Evropa, SMJEŠNO! Želji je već potrebno čudo, dva tima ispred sebe, 6 kasni za prvim pa sve i da ih obje doije to mu ne garantuje titulu. Morao bi sve utakmice dobiti i opet ne zavisi od sebe nego kako Zrinjski odigra sa konkurencijom, tako da je nerealno da mi obećamo titulu, ali vi defintivno imate materijala. Dva boda mnogo znaće!
Tebi Iveticu ako je cilj da iszborimo Evropu, odmah se pakuj i idi... Ne kazem ni ja da cemo biti prvi, daleko od toga, al dok ima nade hocu svaku utakmicu da ginete i da se borite za titulu, eh tek vam onda necu zamjeriti ako je i ne osvojite... Realno, ti si jedan od najlosijih igraca kluba... Ipak tu prednjaci Rustemovic, najlosiji ikad sto je obukao bordo dres
Lose nam se pise ako ode Dulja i Ahmetovic. Bilo kakva zamjena nece imati vremena da se uklopi.
Idemo momci po zlatno proljeće!
Ne treba se zalijetat.
FK Sarajevu nikad nije cilj "izboriti Evropu", FK Sarajevu je cilj biti prvak. Perice, nisi ni krenuo, a već si zalutao.