Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad jednom budeš proš'o kroz moj grad putniče nemoj da se žuriš zastani malo i uz predah lak baci jedan pogled svoj. Vidjet ćeš tada neviđenu stvar nad gradom mojim nebo gori plameni jezik liže njegov svod i sve je kao žar. Nad Zenicom nebo se pali i bezbrojni dimnjaci se dižu iz čelika, vatre i dima sad Zenica nov život gradi O Zenici zato ti pjevam o Zenici plamenom što gori ti putniče znaš li da volim baš nju Zenicu svoju kao zjenicu oka svog.
Nad Zenicom nebo se pali i bezbrojni dimnjaci se dižu iz čelika, vatre i dima sad Zenica nov život gradi
Sretno.moSa likČe!!!!!
SMOGOVCI ISPADATE SIGURNO... Ili mozda da im "uletite" onih 50.000 sto vam Fudo dade, pa da odjednom postanete "neugodni" ko njihovi ujkani iz Metalleghea :D pa da se onda ovi kriminalci iz NS BIH ibrete kako se zaboga desilo "torabijevsko cudo", dok protivnici kmece na namjestanje i dobijaju odgovor otprilike kao "dostavite dokaze da mi to malo istrazimo..." JAD TUGA I CEMER kukuruz lige, TRAGIKOMEDIJA