Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silno mi je drago da ce milan do kraja prelaznog roka prodati robinja,el saravija,boatenga,emanuelsona. to ce znaciti da ce opet po starom samo otpatke kupovati, a to su i zasluzili ja mislim da ce od barse izgubiti 15 :0. jos nisam zaboravio onih 4:0 u finalu lige prvaka 94.
Ta Italija uništava igrače...Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinjo,Beckham itd...spisak je dalek.Ne kažem da je liga loša,velika su to imena Juventus,Milan i sve to...al brate stvarno je misterija kako unište igrače.posle par sezona u Italiji ni za qrca više nisu....ovaj Pato je bio mašina za golove,a sad postade nekakav otpadak koji zabije jednom u 15 utakmica....
DZEKO IDI U MILAN
Pato je prešao u Corinthians. Samo 2 sata nakon ovog transfera, 99% brazilskih osiguravajućih društava prestalo da nudi zdravstveno osiguranje za fudbalere.
Svaki igrac koji odlazi iz Milana odlazi u suzama,a iz ovih novopecenih klupcica vrata zatvaraju straznjicom,ipak to nesto govori.
povrede ga dokusurile,non stop se ozljedjivao,milan nije imao druge nego da ga proda
nevjerovatno...prije godinu su klubovi za njega nudili i do 50 mil. ...ccc sta se desi s nakim talentom :S
hvala za sve