Potpisao za Corinthians
77

Pato: Emocije su me potresle, ne mogu ništa reći

Totalsport
Alexandre Pato
Alexandre Pato
Dosadašnji nogometaš Milana, 23-godišnji Alexandre Pato, potpisao je četverogodišnji ugovor s Corinthiansom, objavio je brazilski klub na svojoj službenoj internet-stranici...

O odlasku Pata iz Milana se govorilo već duže vrijeme, a sada je konačno realiziran taj posao i to tako što je Corinthians platio Milanu 15 miliona eura odštete. Podsjetimo da je brazilski napadač posljednjih pet i pol godina bio član "rossonera".

"Emocije su me potresle, ne mogu vam ništa reći. Ne znam, pozdravio sam se sa svima. Sa svakim igračem, sa svakim koga sam vidio. Želio sam to", govorio je Pato talijanskim novinarima vidno uzdrman time što napušta Milan.

Posjetio je Pato Milanov trening-kamp u petak ujutro i kažu izvještaji da je konstantno bio na rubu plača. "Posebno pozdravljam sve navijače Milana". Pato je u Milan došao iz Internacionala kao veliki talent, ali serije ozljeda su mu unazadile karijeru. Ove je sezone u Seriji A skupio svega četiri nastupa, a pritom nije uspio postići nijedan pogodak.

Za brazilsku je reprezentaciju dosad odigrao 22 utakmice i dao devet golova. Upravo ga je želja da igra za Brazil na domaćem Svjetskom prvenstvu iduće godine nagnala da se vrati u domovinu i potraži izgubljenu formu.