Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je Srpski fudbak,,nek mi neko nabroji u zadnjih 10 godina i jednog igraca iz BiH premijer lige koji je napravio direktan transfer u ligu petice,a ja cu nabrojati minimum 20 koji su to napravili iz Srbijanske lige.Iz BiH lige prave transfer za Arzebejdzan i po neki u cvajtu.
Tek mu 18 a samo malo manje od Dzeke zaradjuje, jos defanzivac. Lazni patrioti na aparatima
Malo manje, trenutno dzeko 4.5 a ovaj 1. Sta je 3.5 miliona sitnica
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Strahinja ?? omG
hoce li neko iz premijer lige ikad otići odđah u dobar klub sve vam grebem u savezu.doveli ste nam ligu na dno dna. kad neko ode u drezden to je za nas transfer sezone.