Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ua,lijabe,šta vam rade ovi genocidaši...au,pomjeraju vam guzove,lojavci !
PARTIZAN I CRVENA ZVEZDA = KOMUNISTIČKI KLUBOVI OSNOVANI ZA VRIJEME MARŠALA TITA 1945. TAKOĐER, FK PARTIZAN JE OSNOVAO DR FRANJO TUĐMAN.
Sampdoria je zakinuta debelo. Vazda nepravda po Talijanima!
KAKO JE PROSLA SO Sarajevo u EURO ligi SJEDECE ODBOJKE ?
KAD CE BITI LIGA SAMPIONA U SJEDECEM FUDBALU, TU BAR IMAMO SANSE?
axaxaxaxaxaxa koliko si jadan i ocajan nije ti niko kriv što ti je dedo za šaku dukata vjeru promjrnio pa si sad isfrustriran jadnim stanjem svog poturčenog naroda!
ODAKLE SI TI SREBRENKO PA TAKO EUROPSKI ORJENTISAM HAMAN SI OBISO PUNO SVJETA A ZNAS I DA BROJIS KOLIKO KOGA IMA....PRAVO SI SVESTRAN ISTI SI PATRIJARH PAVLE SAMO SE NADAM DA NESMRDIS KO ON .... A STO SE UTAKMICE TICE PARTIZAN MOZE DA DUDLA TIM KOJI NEMA OSUNECENIH NEMA SANSE ZA BILO STA
ima prenosa ali samo za mamu i seku tvoju :) al ta ce utakmica u anale da im ude po tri puta najmanje (ako ih dobro operu)
englez seljachino, da ti nije UNHCRa nikad zapada nebi vidio i dan danas bi zivio ko zadnja fuukkaara negdje u Gradachcu ili u Kaknju.... takvi kao ti seljo kad dodju u beograd zalutaju i placu da im se pokaze put iz tog mravinjaka. da te podsjetim njuko da samo u Beogradu ima vise stanovnika nego vas bosnjakistanaca sveukupno. zato vam je seeljaachine uloyene bolje da drzite prlljaavi jezik za zubima Partizan nije razocarao i ja im zelim srecu u uzvratu
Kad igraju bosanski klubovi, ima li prenosa???
@englez to ti je nedaleko od istanbula ako nisi znao bilo je tu cirkuza 500 godina :)))))))))))
Stvarno me ne zanima kako je odograo partizan a vjerujem i mnoge druge...Stace vam ta vijest??
Napred PARTIZAN Srpska 4 EVER
Beograd? Sta je to? Zvuči kao staljingrad..... Sigurno je neki taman propalisticki komunistički cirkus
Ma ljudi sami sebi davali golove da smmrde ne ponize u smmrdigradu im...