Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nek je Mačva neki level i jis neki sumadijski klubovi
Samo da napomenem: -Partizan 28 mil EUR -Mladost 3,7 mil EUR Ja nisam vidio razliku 24,3 mil EUR. Ustvari, uopšte nisam vidio razliku. Mladost ima strašan tim, a Kakanj je izuzetno lijep grad, kao i predgrađe Doboj koje ima dušu. Samo naprijed i još jednom, svakaaa čast.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXdate.club
Partizan Zvezda i Dinamo su giganti u ovom podrucju Europe,svaki nogometas iz BiH bi dao sve da moze igrati za njih,ali realno to tesko da moze da se desi.
jedini gigant u ovom dije je dinamo partizan i zvezda su stepenicu nize to je cinjenica
@ado131479Zvezda osvojila ligu sampiona i sveta,a Dinamo sta je on osvojio,Zvezda ove sezone igrala ligu prvaka i tukla jedan Liverpul u najacem sastavu,pokrij se jaro cebetom i cuti,Zvezda je ime u svetu to svaki nogometas zna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je Partizan igrao protiv Admire Wacker za njih bi Partizan bio nepoznati klub iz tamo nekog Beograda...
@kostapecanac99 JEB. TI partizan MAMU
@kostapecanac99 mrtvih talijana hahaha atalanta je vrh italijanske lige
STO IGRATE SA CETNICIMA
Samo su Surdulica Macva i Vranje bas veliki gradovi sa po 1800 ljudi
@kostapecanac99 JEB. TI SAV SABAC , VRANJE I SURDULICA MATER U PO PICK.
Znaci po njegovom je i West ham, klub iz sela jer nije u centru grada, ili recimo Velez je klub sa sela jer im stadion nije na starom mostu ?
Beograd je predgradje jednog mexico citya o cemu mi govorimo i kako se mi ponasamo
Pa sta je Beograd za jedan New york, London, LosAngeles, Tokio, Mexico city nego jedano veliko selo. Kakav je pogan samo mentalitet i razdvajanje grada i sela.