Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kenjaju ovde puno kako je balkanski fudbal los. Pa sta vi ocekujete sa mizernim budzetima, a kad pominjete Partizan, Dinamo, Zvezdu, pa cete videti da su u vrhu izbacivanja mladih igraca. Mislim da je prosle godine prvo mesto bio Ajax, pa onda Partizan. Nikada vise neki klub sa Balkana nece biti ni blizu nekog uspeha jer ko ima para ubire plodove.
J.BO TI PARTIZAN SVE CETNICKI KLUB
Da otklonim sve nedoumice, ukoliko ima neko da to ne zna, jer vidim da se cetnicima i ustasama pripisuje Partizan. Partizan je prije rata bio jugoslovenski klub u kojem su igrali svi narodi i narodnosti iz Jugoslavije, a sada je posto je u Srbiji srpski klub.
Vardar izbacio Malme svaka cast
I to je to, što su igrali igrali su . . .!!!
cujte srpski dobrovoljci bando cetnici nece te u cavoglave dok smo zivi mi !
popusi ga djikane prljavi
Partizan je uvijek bio gospodski klub a ne ko crvena zvezda cig.ani cetnici
Volim ga ko oka dva, borim se svaki dan za njega, za slavni klub svima znan, beogradski Partizan!
ISPADAJU PROTIV SVOJE UREANE BRACE GRKA
Partizan davno lošije nije igrao....
@instalator hahahahahah a nemoj bolan kome smeta europsko Sarajevo
@instalator mani me tih priča...Ja sam "Grobar",sad komentarišemo ovu vijest gdje nema ni Sarajeva ni "talibana"....
Namjestaljka
ubit će ih crveno bijeli ...
Smjesne su ovo ekipe ,toliko se prica o njima a zadrzali su samo naziv nekadasnji ,toliko vremena je proslo da nijedna ekipa iz ex Yu nije u stanju u grupu uci sem Dinama a i on se tamo proslavi strahovito ,gol razlika se popravlja na njima ,pa sta je vise sa ovim timovima nemogu vjerovati