Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepse nego 4C
srpski mediji se slomiše pišući o želji i sarajevu
Pa glupost je skinut zvijezdu iz grba kluba koji se zove Crvena Zvezda ili Partizan. Jedino ako bi se preimenovali u FK Kokarda i FK Cetnik.
Zašto ova vijest ??? Kakve veze imaju oni s nama ???
NIJA NEČU ZATVORIT KAFANU JARANE.
Toooo jahrane moj!
NEDOBOG JARANE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izbacili ili ne to su govna
Vecih govana od vas hrvata nema
Koje li ironije , oba kluba sadrze obiljezje NOB-a ,a navijaci isticu totalno drugacija obiljezja ,tj. cetnicka . Jedno s drugim ne ide nikako .
Cuj lika, obelezje. Pa oba kluba u nazivu nose imena NOB-a. To sto vi sve srbe zovete cetnicima su vasa bolesna misljenja. Pogotovo kad te zove narod koji je bio uvek uz osvajaca. Pisaj ga bolest ne bira.
Nisu svi Srbi cetnici, ali svi cetnici su Srbi. A ti nastavi sa demagogijom, uvek i zauvek.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)