Srbijanska Superliga
0
Partizan bolji od Crvene zvezde
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce Salihamidzic da slavi :D cestitam grobari ;)
@nik e pa mene interesuje ali necu da idem iz Bosne !! :P
Poslje su delije i grobari zajedno otisli do Arene i zapjevali Bosnom Behar Probeharao
@ EMINA, zaista je bolje da cutis. Sto se tice kvaliteta fudbalskih klubova, petoplasirana ekipa u Srbijanskoj ligi ce dobiti i Sarajevo i Siroki i Zelju, al\' realno.Za PARTIZAN da ne pricam, sve ispod tri razlike bi bio veliki uspjeh za bilo koji BH klub, to se vidjelo u dvomecu sa Zrinjskim ( 11:1) Pa PARTIZAN ima budzet koliko svi klubovi zajedno u BiH. Iskreni, veliki i prijateljski pozdrav za TM\'87 !
jos gore nisi plava a glupa :(
Emina, sisaj i ti zajedno sa zvezdom ;)
Cuj najveci derbi u regionu i sire:):) Po kojim kriterijama? CZ je takva karina od ekipe da je to smijesno, a koliko je Partizan kvalitetan smo vidjeli protiv Shamrocka. RS-ovci valjda imaju svoj kalinovik-x ili kako vec gdje mogu da procitaju sportske vijesti iz pasaluka, ovdje na SARAJEVO-x.com to nikoga ne zanima. @ovom gore: nisam plava nego brineta.
hajde sto si plava nego sto si glupa
Emina duso, puno razloga postoji za objavljivanje ovakve vijesti u rubrici sport. To je ipak najveci derbi u regiji i sire a mnogo ljudi, citaj citava RS, je mnogo zainteresovana za bilo kakve informacije u vezi doticnog derbija. E sad, posto kao sto svi volite da kazete da je RS u sklopu bih-a, sto trenutno i jeste, to jednostavno postaje norma, moranje cisto da se informisu ljudi u drzavi, kakvoj takvoj. Svatas sad?
Emina,nemoj da ti ga Aleksa slozi. http://www.youtube.com/watch?v=zRbkGJJ3pkc&feature=youtu.be
Realno, koga zanima ova \"vijest\"? Kakvo je stanje na srbijanskom fudbalskom planu vidjeli smo u kvalifikacijama za EP. Jad i cemer; kakva im reprezentacija takva im i liga.
@joint union Vas 50 namaralo njiha 500 kod holiday inn-a ???? Nabode grobare, udari Arkana, hahahaha Vidim da se tih veceri opasno duvalo,u skladu sa imenom vam navijacke grupe ili mozda pak gutali artani.... ko vas je ono snabdjevao, zaboravih mu ime. Duhovito momak/curo, jako duhovito. Ajd sad nazad na spavanje pa ce mozda ko da prebije i pokojnog Belgiju.
Sisajjjjjjj zvezdoooooo!
i ja se pitam otkad se ovdje prate sportski rezultati osim rezultata bacanja kamenja u dalj iz gluhe bukovice i dizanja u zrak iz gornje maoce
takvi poput tebe i nisu za sporta osim za udaranja celom o kozicu ispred kakve dzamije
otkad je ovo serbia-x
Koga bolan interesuje nekakva liga u agresorskoj srbiji, dali agresori ikad objave rezultat nase liga naravno da ne, a ne znam zbog cega i vi ovo objavljujete, onog koga interesuje liga agresorske srbije moze naci na portalima genocidne tvorevine.