Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dzeko DIjamant, izdanak Željine škole.
Opet vi \"plaću\" majmuni jedni. Idi tamo odakle si došao pa piši tako.
joj sve mislim da ce džeko kraju polomiti ligamente i ode on u pemziju. nekako ce i tako biti samo da prestanete o clancima i komentarima o njemu. je-bo- te ispade džeko popularniji od druga marsala Tita.
Kao da je Dzeko lud frajer pa da iz evropskog i svjetskog giganta predje u nekad bilo sad se spominjalo, Arsenal. Puna podrska ljubitelju rasnih konja Seiku Mansouru i njegovoj ergeli.
Obali ga Nina kao pre. Znamo da ga najbolje obalis
eto taman da prestanem navijati za arsenal .. cuj iz zeljine skole
Hvala na oprostu!
Nista mi drugo ne preostaje nego da oprostim. :)))
@@Nina1981, na cemu si ti? :)))))
Joj Ninice izvini, nisam mislio tebi reći nego ovom glupavom Wengeru pa sam pogriješio. Sorry, nadam se da opraštaš?
Pa ti nisi normalan definitivno. Momak je 86 godište i ti kažeš da je star. Pa šta se dešava sa ovim narodom u p.m.
Džeko star za Arsenal? -Na čemu si ti druže? Mada ja bih više volio da ide u AC Milan, ali nije Džeko star ni za jedan klub.
Da ga hoce neko kupiti, ne mogu da citam o njemu vise, svega mi!
star je on za arsenal xD
E sto bih volio da pređe u Arsenal i da bude najbolji strijelac lige, da odere svoj bivsi klub Manchester, i samo da dokeže da je bez potrebe dugo sjedio na klupi.
8.7.2012. 22:24:56 ]UPOZORENJE SVIMA !!! mamurluk.bloger.hr je čista prevara!!! nemojte nasjest na ljihovu pretplatu ostat čete bez NOVCA!!!
4200 KN PROFITA/9 SINGLOVA. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak čvetvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. MAMURLUK . BLOGER . HR