Nogomet
111

Parlour: Džeko je idealna zamjena za Van Persieja

Totalsport
Edin Džeko (Foto: mcfc.co.uk)
Edin Džeko (Foto: mcfc.co.uk)
Legendarni vezni nogometaš Arsenala Ray Parlour smatra da bi idealna zamjena za Robina van Persieja, koji je izrazio želju za odlaskom s Emiratesa, mogao biti bosanskohercegovački napadač Edin Džeko.

Holandski nogometaš, prošle sezone prvi strijelac Premierlige, objavio je putem saopćenja da nema namjeru produžiti ugovor koji mu istječe sljedeće godine. Odmah se u igru uključio bogati Manchester City koji je u svakom prijelaznom roku spreman dovesti gomilu novih igrača. A ukoliko Van Persie doista želi u City, onda bi, smatra Parlour, bilo dobro da u suprotnom smjeru krene Džeko.

"Ne znam šta Arsenal traži, ali ako Van Persie želi u Manchester City, onda bi ga možda bilo dobro zamijeniti za nekog poput Džeke. Istina, njegova bi plaća mogla biti problem. Ne znam kakva primanja Džeko ima u Cityju, ali Arsenal je uvijek imao granicu za plaće, što bi možda trebalo promijeniti. Vremena se mijenjaju i ukoliko želiš dovesti najbolje igrače, moraš im osigurati najbolju plaću", izjavio je Parlour za Talksport.

Podsjetimo, Džeko je na Etihad došao u siječnju prošle godine iz Wolfsburga, ali nije uspio postati standardni član prve postave.