Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litvanija nocas mora pasti!!!
Fakat navijači da budu 12. igrač. Ludilo na tribinama. Da im se krv u žilama zaledi. FORZA BiH...
jebo te bih,vasih je samo 23%
trš to se može vrlo lahko promjeniti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
niko litvancima veceras pomoci ne moze :-)
Samo da ne useru motku!
Hajmo uz Allahovu pomoci!!!! Igrat ce nasa BiH u Brazilu. :)
jutros sam u džamiji samo molio Boga da pobjedimo večeras ...
Nama Brazil je a nama Brazil je..ii svi su veseli i svi su veseli..!
Ništa,baš ništa poslije ovoga,neće biti isto...Stvoreni su uslovi,državni tim BiH,postao je jednakovrijedan,ukoliko ne i najjači ostalim reprezentacijama u regiji...poruka i poduka...neće nam više krasti igrače...bit će to lijepo putovanje u budućnost...
Ma ovo je nase veceras :) Ja se uposte ne sekiram. Nesto mi nema logike da oni ne padnu jer smo za 10 klasa bolji od njih , a u slucaju da ih ne pobijedimo, nek svi okace kopacke o zid i nek se fataju saha ! :D
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO bili vi hz.tm,rz.ra.fukare,siuxi,sila nebeska itd.. Danas slavimo ono sto je nase, Lijepi Bajram... A veceras Slavimo pobjedu nasih zmajeva.. ova drzava je nase blago i ne dopustimo da je bilo ko ponizava i gazi !
Ajmo dva B , bajram i baraz
Bajram i Brazil.
Dan iz snova , Bajram i najvažniji dan od kako sam se rodio, obraduj te nas ... BŠMO
IDEMO VITEZOVI; ZMAJEVI; KAKO VAM VIŠE ODGOVARA! VI STE PONOS NACIJE; VI ĆETE DONIJETI RADOST I SREĆU OVOJ ZEMLJI; DANAS; VEČERAS; I U BUDUĆNOSTI. SAMO HRABRNO I UZ BOŽIJU POMOĆ!
BRAZIL SERIF MUBAREK OLSUN
više od 2.5 gola ...džeko strijelac...manje žutih od 3.5. .. i cener na to
Pićemo mi nju Ako Bog da i u BRAZILUU
Ima da im uvalimo barem 5 komada Bajram Brazil Mubarek Olsun :D
Bajram Šerif Mubarek Olsun*