Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostvarit ce se Ako Bog da ..
za Nigeriju je najvaznije da smo FIZICKI 110% spremni, a tehnicki i kreaciono smo za klasu bolji od Nigerije, tako da bi sve osim ubjedljive pobjede BiH bilo ravno senzaciji. Protiv Irana kao protiv Latvije. Muski, stabilno, jaka sredina (sa Rahimicem i Medunjaninom) i iskusno do pobjede. Moze i 2:0, jos kad bi protiv Argentine izvukli NERJESENO ili cak pobijedili, to bi bilo idealno, jer bi onda Argentina SAMLJELA i Nigeriju i Iran
kako god da bude ponosan sam na sami plasman na sp sta god bude gore nije smak svijeta pa kako nam bude sa srecom
Volim ga sto je ovako skroman...
@Princ Eugen Savojiski:A zar nije uspjeh taj 15.10.2013.Pa mi smo se te veceri radovali cijelom Bosnom i Hercegovinom,pa i dijasporom.Boli mene briga sta ti molis,i kojih 50%..Ti si u Bosni 100% hehe ;))..Smanji iluzije i hajde brate osvjesti se malo Boosanc Moj ... pozdrav ;))
Moja je želja da se obrukat i povijenih noseva vratite iz Brazila.Kao i 50% ove zemlje molim se za to.
Ti nisi odvojen od BOSNJAKA,ti zivis u Bosnjackoj zemlji... HVALA TI ALIJA,HVALA VAM NARODE KOJI JE SE BORIO NEZAVISNA BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Hoce ... Zajedno smo jaci..A nebitni komentari nisu vazni...BRAZIIIIIIIILIJAAA IDEEEMO
I moja brate i moja,Ostvarit ce se dao bog
Eto ,mi sada zbog tebe i ostalih srba necemo uspjeti na SP,jebe se nama sta misli manjina,i za koga ti navijas,sta mi znaci sto mrzis BiH..Vecina je voli i navija svim srcem za ZMAJEVE.Da sam na tvom mjestu bilo bih me stid da ista komentarisem,sada vec srce jos vece,jer znam da nemas za koga navijati, pa je istala NIGERIJA i ARGENTINA.Puno pozdrava i sretna ti bila Nova godina.!
@muslimancic:Banja Luka je ,Bjeljina i dr. su BiH..Zivis u BiH,to ne zaboravi,blizu ti je granica,slobodno je predji tvoja jee! ! :)
@muslimancic:Drago mi je sto navijas,tvoj stav i razmisljanje,ne zaboravi Bosna i Hercegovina je JEDNA I JEDINA NEMA TO,MOJE TVOJE,SVE JE NASE!!
svi se nadamo prolazu u osminu finala ali treba biti zadovoljan i sa ovim
Dovedi Salatića a ne bratića tvog, ako ne, da Bog da ti cijeli stadion skandirao "Pape Odlazi"...
Jedino bez Vrsajevica i njemu sličnim :D
koliko je ovaj covjek licemjeran. Jednom kaze nece igrati oni koji nemaju minutazu a onda hoce igrati svi koji su doprinijeli sto znaci da Zahirovic i Vrsajevic idu na svjetsko. Ovo je jedan veliki muljator, covjek koji ima 5 vrhunskih igraca koje ne zeli pozvati, Dilaver,Atajic,Salatic,Prcic,Besic,Hadzic... jedini novi koji ce dobiti poziv je Tino Susic, vidjet ce te.