Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Pape , trebamo gledati svoja posla i obaviti ono što je pred nama ! JEDNA SI JEDINA !!!
Grcka-Slovacka 0:2 ...ubice ih slovaci 100%
Bio Racio u sauni i došli neki fudbaleri... kad će ti jedan digo nogu ko kaka treba :)...brije, temeljito, sa osmjehom...uživa :) To ti je Fem side of football :)
a da se ne bi opterecivali trebamo pobijediti u naredne dvije utakmice i zbogom zohari :)
Vrsajevic u udarnih 11. Kvrzic(novopeceni Sejin klijent) ulazi oko 65 minute. Hajrovic dobija priliku u zadnjih 10 ili 15 minuta. Ovo su tri sramotne odluke koje ce Susic donijeti u slijedecem mecu.
O5 oni u Hrasnici!? Pa kad je već izgrađen savremeni trening centar u Zenici, što tamo ne treniraju ??
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) Vaša Kraljevska : http://ow.ly/pCeWG
Lajk ko hoce da vidi sta moze hajrovic od prve minute !
sve je ok al mozel mi rec zasto i dalje hrasnica pored onakvog kampa u zenici.bojim se da je opet politika upitanju
imalo neko iz sumske da kupi gegrafsku kartu Brazila? Zmajevi ne citajte komere
Joj bombe covijece marijan legenda
Idemo momci pokazati ko je najaci na balkanu i ako bogda u svijetu
Duse nase najvece. Igrajte najbolje sto znate. Nemojte se trositi na razmisljanja o drugim ekipama i drugim utakmicama. Fokusirajte se na nasu utakmicu, NASU!!! Duse nase lijepe, sto spajate sve duse ove jedne nam i jedine BIH. Spremite se i na tekmu idite sa jednom jedinom cinjenicom i spoznajom: "VI STE NASA DUSA, VI STE NAS PONOS, VI STE NASI ZMAJEVI!!! SAMO UZ VAS BIH DISE JEDNOM DUSOM I KUCA JEDNIM SRCEM!!!" I da Bog da nam vazda tako nasmijani bili :)
bolji teren i zrak u hrasnici *** centar u zenici
Samo ljubomorni srbijanderi i duse mi dole lupaju dislajkove
umri pape na grob da ti se poserem
je l' mi moze neko odgovoriti zasto je napravljen onaj trening kamp reprezentacije u Zenici?
da moze tin susic trenirat i papetov mrtvi brat
Ovim papetovim momcima i momcima sjedece odbojke treba dici spomenike
Sad mi je jasno zasto nasi Zmajevi ne igraju u nekim klubovima redovno punom minutazom jer ih misle moralno deklarisati. E pa neka znaju da su se namjerili na Inat naciju kao sto smo mi i nasu reprezentaciju , to jest Zmajeve. Pelegrini i ostali, koji nisu dali punu minutazu nasim zmajevima neka jedu GO-VNA od OV-na. Volim te Bosnoooooooooooo i Hercegovinooooooooo
ide kvrzic mjesto Lulica od 1. minute vec je najavio da Lula ceka prinovu i da ima zuti karton.O Vrsajevicu ne treba ni govoriti on je vec standardni zmaj :)