Sretan zbog povratka u A tim
0
Papac želi plasman s reprezentacijom na Euro
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasa legendo!
pravi ljudina i veliki fudbaler
Saša Papac je veliki čovjek i to je pokazao i dokazao. Da li je mogao igrati za HRV ili nije to ne znam ali izabrao je BiH i na tome mu >HVALA , a i pokazao je kako se bori za dres BViH.
saša ima 31 godinu, standardan je u rendžersima i nema potrebu da igra za zmajeve da bi se pokazao na tržištu.jednostavno, čovjek igra jer to želi. dušmani ove zemlje se moraju pomiriti sa tim da u bosni ima dosta življa svih vjera koji vole svoju domovinu.
brate moj slatki nata k a r im ti pola familije
Sale Bosanska gazija
naljepim ti mami preko leđa spermo-panel
Varate se ako mislite da bi Sasa Papac izabrao da igra za BiH da mu je Hrvatska reprezentacija pruzila sansu da igra za njih. Ali, ne smatrajte ovo kao nesto lose ili negativno; morate razumjeti da su stvari jednostavno takve... 5% (maksimalno) Srba i Hrvata smatra BiH svojom drzavom, to je realnost. Smatram takodjer da bi stvari bile bolje za narod u BiH da situacija nije bas takva, ali sta ja tu mogu... I ja bi rado da rata nije bilo i da jos uvijek Jugoslavija postoji, ali ja se ne pitam i zivot ide dalje. ____________________________________________________ Sanele, ako mi dokažeš da Saša Papac pripada u 95% onih Hrvata i Srba što ne žele igrati za BiH onda od mene ti je 100KM. Stvar je u tome što neosnovano pljuješ po čovjeku koji na terenu gine za ovu zemlju.
Bravo Papče ljudino.Tako se daje intervju.Pravi si sportista.
a ko ne zeli moj Saša?hajde dobijte ove dvije pa da slavimo
Varate se ako mislite da bi Sasa Papac izabrao da igra za BiH da mu je Hrvatska reprezentacija pruzila sansu da igra za njih. Ali, ne smatrajte ovo kao nesto lose ili negativno; morate razumjeti da su stvari jednostavno takve... 5% (maksimalno) Srba i Hrvata smatra BiH svojom drzavom, to je realnost. Smatram takodjer da bi stvari bile bolje za narod u BiH da situacija nije bas takva, ali sta ja tu mogu... I ja bi rado da rata nije bilo i da jos uvijek Jugoslavija postoji, ali ja se ne pitam i zivot ide dalje.
Pa nije ovo emisijia: ispuni mi zelju!!xD
Pa nije ovo emisijia: ispuni mi zelju!!xD
zelim i ja milion maraka al\' nema!!! Sale samo naprijed mozemo mi na euro!!!