Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od cega su daleko hihihihihi???? od tebe jel? a ti kao centar svijeta hohohohoho stupido!
avionom ko i citav svijet kretenu
Vjerujem da u službene izračune nisu ubacili profit džeparoša. Pare u Africi ostaju, na ovaj ili onaj način. Ako ništa, završiti će ni krivi ni dužni u polufinalu, ko i Južnokorejci 2002. Čuo sam negdje da je JAR država sa najvećom stopom silovanja u svijetu. U Johannesburgu je, čini mi se, jedno silovanje svakih 5 minuta. Sretan put!
valjda su tek sada skontali da su u PM na odnosu od europe ili amerike ili...bilo kako bilo jesu daleko u PM! ne bi iso da mi neko placa! sta cu tamo? kako bi se vracao? :D aaaahaha
A što se nasikirah, ihhh neću moći oka sklopit\'
\"Čini se da neće zaraditi onoliko keša koliko su planirali u trenutku kada je odlučeno da će Južnoafrička Republika biti domaćin ovog prvenstva.\" koji ovo mahalski riječnik koristite kvazinovinari?? Pišite na bosanskom, bošnjačkom, SH-HS,... samo o kešu kad dođete u kafanu ili kod kuće.
Počeo je sa radom novi servis za zapošljavanje u BiH POSLOVI .BA Dobro došli, prijavite se postavite svoj CV i povećajte sebi šanse u potrazi za poslom