Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Posredstvom tog događaja njegova je ekipa bila osuđena na konstantnu obranu protiv Čilea\" A to kao Svicarci igraju neku drugu vrstu fudbala... J.E.B.O vas Mourinho u paksu... Dabogda izgubili od Hondurasa, da vas vise ne moramo gledati.
Anaut i Hellas - obzirom da su vam izjave pune mržnje i bolesnog nacionalizma - idite kod psihologa ili još bolje psihijatra. Ovdje je riječ o fudbalu,a ne o vašoj mržnji ili bolje da kažem bolesti.
\"Posredstvom tog događaja...\"???!!! Zemljo, otvori se!
Masonac:\"sudije su katastrofa vise oni odlucuju utakmice neko ekipe i njihova igre sudije su pravi cigani ovo nisam nikad vidjeo da se ovako grozno sudi pa minimalno 3 utakmice su odlucene zbog sudija pravi cigani \" Nemam sta dodati. Potpisujem sve sto si gore rekao. Upravo tako! Sudije su fuuuuuuj! Jedino sto je iritantno kao sudije su one vuvuzele. Zaboli me glava od njih!
YEBEM SVIM GENOCIDNIM MAMICU uh sad mi je bolje
Mrs u pichku materinu onu smrdljivu siptarsku, g0vno jedno albansko nedostojno zivota. Ne jednog, nego si dvojicu cileanaca udario laktom u glave.
@stoka...vidi se da veze o fudbalu nemas...idi kukicaj @a ja...potpisujem...i meni je muka od mafijasa iz fife...jos malo sudije ce biti placeni kao igraci a vec odavno se ponasaju kao da se utakmica zbog njih igra...uzas hebo ih Tom Henning Øvrebø...
a kreten sakama udara pa idi na UFC pa tako radi mamlaze i sad ti kao sudija kriv cccccc koji kreten
@a ja@ I njega N A T A K N E M, a pošto vidim da ti ih je žao N A G U Z I se i ti zajedno sa njima. FIFA je najveća mafijaška organizacija na kugli zemaljskoj, korumpiraniji su, čak, i od našeg fudbalskog/nogometnog saveza, BLJUJE MI SE!!!
sudije su katastrofa vise oni odlucuju utakmice neko ekipe i njihova igre sudije su pravi cigani ovo nisam nikad vidjeo da se ovako grozno sudi pa minimalno 3 utakmice su odlucene zbog sudija pravi cigani
bjez u pizzdu materinu siptarsku.
Prepisujete iz Sportskih novosti, samo sad malo prevedeno.
govedo, predsjednik FIFE je svicarac.
@stoka i @Sta je! vama dvijici i onom sudiji glupom J E B E M žene, a FIFA-u, zbog delegiranja morona za suđenje ovako važnih utakmica, N A B I J E M na K U R A C !!!
Pogledaju li ti igraci kasnije snimku? Opalio je oba ona igraca i sad on fola nesto utucen.