Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli osto jos iko da ga real nije kupio pitaju se svi
Bravo Özil,neka si otisao iz Werdera. :)
ma ja ba kakav Giggs Ibisevic i Muslimovic su igracine heheheheheheheehehehe
Onaj sto spominje Giggsa neka po*afa.Samo me zanima gdje ce Ozil biti za 10 godina.Giggs je institucija.
Bosanac naucio na vrijedja, jedino tako zna komunicirati, ma bravo momci, genijalni ste:) Zivi bili pa vidjeli kako ce ga, seljacki real, unistiti, zivi bili ;)
maayku him yeebbeem spansku a ne shcheshe naseg dijamanta dabogda pocrkali
man.utd,,, ako je Ozil pilic kao sto ti govoris onda sta su Nani i Valencia -mravi,,,da je bogdom manchesteru takav igrac kao sto je Ozil ,,,,,i zato poklopi se i idi prati nastupe mrtvog Berbatova i djuturuma Giggsa ;)
Bavarac,,, kao samo jedna majka moze roditi tako glupog insana kao sto si ti,vidi se da POPVRSNO POZNAJES NGOMET i samim tim i Ozila,, cuj Ozil ce grijati klupu,,a ko ce to igrati na njegovoj poziciji majke ti ,mozda van der vart ili granero buaaa,, Ozilu je zagarantovano mjesto u prvoj postavi,a momak je i na SP pokazao da se radi o vanserijskom igracu !!!!!
Sto bi reko Ferguson sve su to pilici....
Joj bavarac koliko si ti samo glup :) .
\"južnoafričkog Svjetskog prvenstva...\" kako je to južnoafričko Svjetsko prvenstvo??? ima li mozda evropsko Svjetsko prvenstvo ili mozda američko, ili mozda bosansko svjetsko prvenstvo, e ko vam dade olovku u ruku (tastaturu)
cuj kakute kako je paglu pa snajder i robben su igraci koji su obiljezili proslu sezonu u interu i bayernu, vodili su holandiju do finala u africi A TI KAZES DA SU PROPALI ....idi se igraj klikera zajedno sa raulom gonzalesom
i nek je otisao, samo je prouzrokovao nemir i haos . vratice se taj u njemacku bundesligu prije nego cestito obuce i kopacke u spaniji.
real ce da dominira! Heil Hitler! ovaj hocu reci Hala Madrid
Bravo Mourinho, svaka cast na ovim odlicnim pojacanjima!