Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smeta mi al samo nako isticem, ovi nasi fudbaleri jedino sto imaju s BiH je ovaj dres, tudje im zene, pasosi, auta, kuce u drugim zemljama, itd..
@marlboro7mg Tako nam i predsjednici i politicari imaju tudje pasose i zene. Auta im država plati i jos platu dobiju,ovi barem igraju negdje pa ko zarade. Al Saric vala nikakav covjek a ni fudbaler.
@marlboro7mg Sta jedu jedan smetati ti sto se ozenio u Zagrebu a da se ozenio na Maldivima nebi ti smetalo.Kakvi sve smradovi zive u BiH nije ni cudo sto nas niko ne voli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad sam se ja ženio nigdje nije bilo objavljeno...u stvari, taj dan su slobodno mogli da me objave na zadnjim stranicama oslobođenja,tad sam i umro
Joj faca..
Hoce li biti serijatskog ?
Meni ne smeta ovo, ipak ce ona uzeti njegovo prezime. Ali mi zato uzasno smeta kad vidim nase bosanke sa svedima, arapima, kurdima, njemcima, irancima. To je rezultat kad ti otac nije bio idol i uzor, jel ako si imala dobrog oca koji ti je postao uzor, naces momka nalik na njega, a ne nesto deseto.
jedino se fudbaleri i zene pored silnih sponzorusa
Kako mu Sarajevo nije dalo? Je li pozvan u reprezentaciju iz F.K.Sarajeva, je li forsiran u F.K. Sarajevu da se proda. Druže, možda nisi pratio situaciju u to vrijeme, ali realno, ni blizu on nije reprezentacije da igra a ko ga je promovisao, naravno F. K. Sarajevo.
Vidi vidi kako je pojedinima krivo sto je ozenio hrvaticu 🤣
Pa teško je biti bošnjak u evropi. Ko god nema para da ode u Tursku i slično, asimilira se. U Jugi je bilo puno lakše. Ali i nije, Muhamed Filipović je ispričao kad je u Jugi 70tih prelazio granicu u Njemačkoj, u vozu mu neki mali kriminalac bošnjak dobacio, na granici samo kažeš da si Hrvat i sve ide bez problema. Ali ta iskustva su mnogi napravili
Sretna prva bracna noc hhh
Anonimus s loptom, naucnika nemamo u drzavi MRSSS
Nikad mi nije bilo jasno zasto ga je Prosinecki forsirao prosjecan igrac.
Hinja i smrad od igraća. Sarajevo mu omogućilo sve da ostvari u posljednje vrijeme, nije bio u stanju da kaže ni hvala!
@sojic14 Nije njemu Sarajevo nista omogucilo kao nikome u ovoj drzavi.Sve sto je stekao sam je stekao,zato mani se tog laznog patriotizma.Nemoj da se lazemo bezveze,kao i svi ostali igraci Dzeko,Pjanic itd itd.Dzeko nije imo za kopacke eto sta mu je drzava dala,ali je opet pokazao da je veci i bolji od nje pa je donirao tolike pare.
Uh sto bi se ona okrenula za njim da radi na nekom standu na pijaci....
Novi klaster
koga je to briga
nemojte zezat,dobra mu je mala,a nije ni njoj mrsko sto je sa njim.