Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se samo nadam da će privući pažnju nekimvećim sponzorima, da mogu sljedećih sezona nešto uložiti u povecanjem plate trenutnih igrača, juniorsku školu ili kupovinu novih igrača jer ako se to ne ostvari ekipa će se raspasti, svakako sve najbolje momcima koji su definitivno iznenađenje ove sezone u Engleskoj i nadam se da će potrajati njihova borba i želja za ovom i ostalim titulama.
Oni su već privatni klub i imaju svog bogatog vlasnika, tako da nemojte da se zavaravamo bezveze
Ovu ce ekipu neko rasuti posteno onako da ih spusti malo , zivi bili pa vidjeli
Hoce al ipak morat ce se nesto kao povreda dva/tri standardna igraca ali takodze nemislim da su toliko losi, ljudi samo igraju fudbal, nista nekomplikuju, brane svoj gol super a u napadu nema razvuci tamo il ovamo vec direktno na gol i dosta puta im usprije... ja bi volio da osvoje ligu :)
I zgodni, mmm 😀😺
pokazali da nije sve u novcu,u ligi gdje prosjecan igrac bude placen 20 miliona
Arsenal i City igraju u ponedjeljak, ne sutra.
vidi onog alzirca isaro se ko uskrsnje jaje
@zenicaa srbosjek GREŠKA Alžirac je prvi s desna u zadnjem redu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovo ce se razbjezat sve u bolje klubove sljedece godine ali eto fino je vidjeti promjenu uvijek su se isti borili za prvo mjesto.
jest takvi su dok.ne.dobiju pare ako ostanu prvi pare ljude kvare ne zaboravite vecinu