Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nalazi se JEDAN drugoligas?? Pa i Stuttgart i Hamburger SV su drugoligasi
A dabogda i ispo u drugu ligu...koliko me puta oborio ove sezone 😂
od 50 stadiona 40 iz njemacke. od 100 stadionona 70 iz njemacke.. Svabe vole masovno okupljanje
ova lista nije tacna...Fali npr. Boca Juniors koji uvijek imaju rasprodat stadion ( 48-49000 mislim) ili River Plate koji imaju prosijek od vise od 55000 gledatelja.
cuj najposjeceniji? pa logicno...ima mjesta a karta nije skupa odnosno mozes je priustit na Zapadu
Na 45. mjestu Tractor FC....prepade se u prvi mah, rekoh nije valjda da i srbi imaju neku ekipu u vrhu.
liverpool ni u top 15, a ovo im najbolja sezona u zadnjih 30 godina i onda mi se foliraju kako nisu tek od prosle sezone poceli navijati, nego dugiii niz godina navijaju, sprdnja ljudi
@Samir Babic Jel ti možda palo na pamet da im je toliki kapacitet stadiona i da ne mogu imati više navijača na utakmicama.
@Samir Babic Tebi je meni se čini Liverpool nočna mora :) .
Fk Sarajevo - 4,294 FK Željeznicar - 3,961 Hajduk - 12,414 Dinamo - 4,090 Crvena Zvezda - 7,506 Partizan - 4,309 Ni blizu ovim u top 50!
kakve su ovo ljubomorne brojke, kakvi su ovo pokusaji hahah. Pitari nikad necete stici Željezničar, najveći klub u BIH i klub sa najvise navijaca u državi.
Betis je cudo
Bayern zadnji put nije bio pun kad je bio trening. A i to je upitno.
od kad su napravili novi stadion 2005 je svaka zvanicna utakmica Bundeslige i Liga Prvaka rasprodana
SAN SIRO JE STADION OD A.C MILANA 🔴⚪
San Siro i Giuseppe Meazza su jedan te isti stadion
@NajgoriPortal to je to samo sabotiraju Milan